Château Cheval Blanc 2006

97 Point, Robert Parker: Tasted at Bordeaux Index's annual 10-Year On tasting in London. The 2006 Château Cheval Blanc is a blend of 55% Merlot and 45% Cabernet Franc.

8400 kr

Andre kiggede også på

Château Haut-Brion Blanc Cru Classé 2015

Château Haut Brion var den første vin i Bordeaux, der blev solgt under slotsnavn. Historien starter i 1525, da Jean de Pontac fik 5 hektar vinmarker i medgift. Senere arvede sønnen Arnaud slottet, som blev købt af Joseph de Fumel. Joseph blev henrettet under den franske revolution. I 1935 begyndte Haut Brions moderne æra, da den amerikanske forretningsmand Clarence Dillon købte slottet. I dag ledes vinfirmaet Domaines Clarences Dillon af Robert de Luxembourg. Firmaet ejer også La Mission Haut Brion og Quintus. Winemakeren er Delmas-familien, som også har arbejdet på Cos d'Estournel. Slottet er kendt for at være det første i Bordeaux til at lave lagringsværdig vin ved at introducere længere lagringsperioder og "top-ups" på fadene. Det antages også, at Château Haut Brion var det første til at udføre slotsaftapning. Slottet har 50 hektar vinmarker, hvoraf 3 hektar er til grønne druer. Hvidvinen er et sjældent samlerobjekt med 500-600 kasser på verdensplan. Druerne håndhøstes om natten for at bibeholde syren og minimere oxidering. Druerne selekteres nøje før presning. Dette er en af verdens mest eksklusive hvidvine. Verdensklasse.

Château Cheval Blanc 2006

97 Point, Robert Parker: Tasted at Bordeaux Index's annual 10-Year On tasting in London.The 2006 Château Cheval Blanc is a blend of 55% Merlot and 45% Cabernet Franc. It has the most floral bouquet of the four Serié A Grand Cru Classé: an explosion of cru

Château Cheval Blanc Magnum 1,5l 2020

Chateau Cheval Blanc er et berømt vinslot i Saint-Emilion, kendt for sin høje kvalitet og lange levetid. Ejet af Albert Frère og Bernard Arnault (LVMH) og bestyret af Pierre Lurton, som også bestyrer Château d'Yquem og Château La Tour de Pin. Slottet sender ikke prøver til anmeldere, så vinen anmeldes sjældent før frigivelse. Beliggende i den vestlige del af Saint-Emilion, grænsende op til Pomerol, har jorden et højt grusindhold, hvilket giver optimal dræning. Vinen bliver først drikkeklar efter mindst et årti i kælderen.

Château Malartic Lagravière Blanc, Pessac-Leognan 2017

96 point | James Suckling: "Attractive, fresh-lemon and grassy nuances with wild herbs and slightly flinty elements, too. The palate has such intense and fresh acidity. Fine lemons and limes and a thrillingly dry, long finish. Drink now, but better i