Château Palmer, Margaux, 3.Cru Classé 2018

Château Palmer 2008 er en af de bedste årgange ifølge Robert Parker. Vinen har en dyb lilla farve og rige noter af stegt kød, brombær, creme de cassis, toast, røg og kamfer. Den består af 53% Cabernet Sauvignon og 47% Merlot, og kun 50% af produktionen blev brugt til denne årgang. Vinen er fyldig med sødere tanniner og forventes at være moden mellem 2008 og 2030. Château Palmer, etableret i 1814 af den engelske general Charles Palmer, er kendt for at konkurrere med Château Margaux. Siden 1960'erne har de produceret vine af høj kvalitet, og med Thomas Duroux som manager siden 2006, er kvaliteten yderligere forbedret. Siden 2008 har Château Palmer været fuldt omlagt til biodynamisk produktion og blev certificeret i 2017. De har overgået mange andre topvine i Bordeaux og er kendt for deres maskuline og lagringsværdige vine.

3795 kr

Andre kiggede også på

Château Cos d'Estournel, 2. Cru Saint-Estèphe 2021

96 point, Decanter:  "This stands out for its structure, subtle power, balance and finesse. Perfumed and softly sweet on the nose, ripe and concentrated, glorious and inviting. Creamy and chalky at the same time, lovely texture and density with

Château Siran, Margaux 2020

93-94 point | Vinous (Neal Martin): "The 2020 Siran was picked from September 16 to October 3 with an average yield of 36hl/ha, and matured in a prudent 35% new oak. It has a superb bouquet of vibrant black cherries, blueberry and violet scents on th

Château Ormes de Pez, Cru Bourgeois, Saint Estèphe 2020

92-94 point | Wine Enthusiast: "Owned by the Cazes family of Lynch-Bages in Pauillac, this is a fine wine that continues the backbone of this estate. With its tannins firmly in place, sustaining the black plum skin flavors, the wine has fine medium-t

Château La Mission Haut-Brion, Cru Classé Pessac-Léognan 2020

97-99 point | The Wine Advocate: "Composed of 48.6% Merlot, 43.2% Cabernet Sauvignon and 8.2% Cabernet Franc, harvested from 7th to 29th September, the 2020 La Mission Haut-Brion has an alcohol of 14.7%. It needs considerable swirling and coaxing to