Château Pedesclaux - 5. Cru Classé, Bordeaux, Pauillac 2017

Château Pedesclaux er en klassisk Pauillac-vin med noter af solbær, læder og chokolade. Den har en medium fyldig smag med en fin balance mellem frugt og tannin. Vinen består af 50% Cabernet Sauvignon, 45% Merlot og 5% Cabernet Franc og er lagret i 12 måneder. Klassificeret som 5. Grand Cru Classé, har Château Pedesclaux oplevet en markant kvalitetsstigning de seneste år. Slottet blev grundlagt i 1810 og overtaget af Lorenzetti-familien i 2009, som har renoveret kældrene. Vinmarkerne har en gennemsnitsalder på 35 år. Pauillac er kendt for sine kraftige Bordeaux-vine og er et af verdens mest prestigefyldte vinområder. Jorden består af et dybt, gruset lag med ler og kridt nederst.

399 kr

Andre kiggede også på

Château Coutet Sauternes 1er Cru Classé Bordeaux 1997

Druerne høstes manuelt i flere omgange, når de er angrebet af botrytis. Vinifikation og lagring sker i egefade, hvoraf ca. 80% er nye, i 18 måneder. Denne dessertvin er lys, elegant og balanceret med livlig syre, flot mineralitet og sødmefulde noter af lynghonning, hvid fersken, ananas og orangemarmelade. Næsen byder på eksotiske noter af mango, honning, ananas, abrikos, orangeskal, lemoncurd, ingefær, safran og vanilje. I munden er vinen rig, sød og tykflydende med en kraftfuld balance af mineralsk syre. Château Coutet i Barsac producerer knivskarpe, kraftfulde, sprøde og livlige vine. Med 1. cru-status ejer de 38 ha vinmarker med gamle stokke, der har rødder i kalksten og ler, og et mikroklima ideelt for botrytis. Ejendommen, der stammer fra 1200-tallet, begyndte vinproduktion i 1643 og var engang ejet af Lur-Saluces-familien fra Château d’Yquem. Vinmarkerne er beplantet med 75% semillon, 23% sauvignon blanc og resten muscadelle. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle.

Château Reynier, Bordeaux Superieur 2019

Vinen står mørkrød i farven med middelintense, rene aromaer af kirsebær, jordbær, skovbund og et snert af cedertræ. I munden er elegance og balance i fokus, hvor den rene, fløjlsbløde og saftige frugt skaber charmerende drikkeglæde, mens efters

Château Langoa Barton, 3. Cru Saint-Julien 2009

Château Quinault L'Enclos, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2018

Decanter, 94 point "This is pretty powerful. Extremely tight dark fruits right now - quite a change in profile from a decade ago, now showing brambled blackberries and cassis, majoring on Cabernet characteristics. Delicious, savoury and sappy, with c