Chateau Fleur Cardinale Saint-Émilion Grand Cru Classé 2019

BESKRIVELSE Set ud fra Bordeaux-perspektiver er Fleur Cardinale en forholdsvis ny producent i Saint-Émilion.  Florence og Dominique Decoster havde solgt deres porcelænsvirksomhed og havde en drøm om at eje et vinslot i Bordeaux. Beslutningen blev taget i år 2000, og siden årgang 2001 har domænet solgt deres vine under egen label. Inden da blev produktionen solgt som bulk. Der blev lagt store investeringer i slottet, og kvaliteten blev år efter år mærkbart forbedret. Det betød også at slottet blev forfremmet til Grand Cru Classé allerede i 2006! Stilen er forholdsvis moderne. Al høst og sortering på domænets ca. 23 ha. kalk- og lerholdige vinmarker foregår med håndkraft - og vindyrkningen dyrkes (uden at være certificeret) efter økologiske principper med stor respekt for naturen. Vinen lagres efterfølgende på nye franske fade.

399 kr

Andre kiggede også på

Château Corbin, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

92-94 point | Vinous: "The 2020 Corbin is a very elegant, precise wine. Silky, beautifully perfumed and light on its feet, it impresses with its purity and guile. The Corbin is not an obvious Saint-Émilion; rather, it is a wine that is all finesse. Crush

Château Carbonnieux Rouge, Grand Cru Classé Pessac-Léognan 2020

93-95 point: James Suckling: A velvety-textured red with lots of blackberry, black-olive, mushroom and walnut character. Full and dense, but fresh and vivid on the finish. Pretty layers of fruit and tannins. 94 point: Wine Enthusiast: The Perrin fami

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2016

97 point: Wine Enthusiast: A warm wine rich in tannins and with succulent berry fruits, this is both powerful and elegant. Its density doesn't detract from the fruitiness that shines out of the wine and balances with the structured aging potential. Drink

Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

BESKRIVELSE Saint Emilion Grand Cru på første klasse! Château Haut-Brisson 2016 er en blanding af Merlot og Cabernet frank fordelt på 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, 35% af disse fade er nye.  Vinen har en flot dyb rød farve. I næsen er vinen meget aromatisk, med masser af mørk frugt såsom brombær og hindbær. En karakterfuld duft hvor du også finder noter som chokolade, lakrids samt en smule tobak. Vinen har en flot og kraftfuld smag med skønne kirsebær noter, en fløjlsagtig struktur, understøttet af en flot syrlighed. Det giver en vin i stor balance. Server vinen ved 16-18 grader og prøv den til retter med lam, oksekød eller vildt. Giv gerne vinen en luft inden servering, eller gem den i kælderen. 90 points Jeb Dunnuck 93 points Vinous 93 points James Suckling 90 points Robert Parker CHATEAU HAUT BRISSON SAINT EMILLION   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre.