Château La Croix Saint Georges, Pomerol 2016

Robert Parker, The Wine Advocate, 90-93 point "The 2016 La Croix St Georges is a blend of 94% Merlot and 6% Cabernet Franc picked from 4-10 October and matured in 50% new oak. The alcohol comes in at 13. 8%.

825,-739 kr

Andre kiggede også på

Château Saint Pierre, 4. Cru Saint-Julien 2016

James Suckling 96 point "This is fantastic, offering lots of fresh tobacco and blackcurrants and undertones of hazelnuts and chocolate. Full-bodied with firm and chewy tannins, yet ever so polished and refined. One of the most structured St. Pierres

Château Cos d'Estournel, 2. Cru Saint-Estèphe 2020

96-98 point: The Wine Advocate: "The 2020 Cos d'Estournel is composed of 62% Cabernet Sauvignon and 38% Merlot. The harvest took place September 1024 with a yield of 39 hectoliters per hectare. The alcohol weighs in at 13.46% with a pH of 3.9 and an

Château Cos Labory 5. Cru Saint-Estèphe 2016

Château Cos Labory 5. Cru Classé er et historisk vinslot i Saint-Estèphe, kendt for vinproduktion siden 1700-tallet. Familien har ejet slottet i 100 år og råder over 18 hektar vinmarker med vinstokke, der i gennemsnit er over 40 år gamle. Markerne ligger på forhøjningen "Cos" med et unikt terroir, mellem Cos d'Estournel og Lafon-Rochet. Ejeren, Bernard Audoy, ejer også Cos d'Estournel. Vinen har opnået høje internationale ratings år efter år. Château Cos Labory

Château du Domaine de l'Eglise Pomerol 1984

Château du Domaine de l’Eglise er en vin med 95% Merlot og 5% Cabernet Franc. Gæringen sker i temperaturregulerede tanke, og vinen modnes i 16 måneder på egetræsfade, hvoraf 60% er nye. Duften er kompleks med frugtsødme, klassisk Pomerol velour og charme. Smagen er fyldig og harmonisk efter lidt iltning, med toner af mørke bær, brombær, mørke moreller, skovbund, træ og vanilje. Eftersmagen er blød og lang. Perfekt til vildtretter, grillet kalv, okse, lammekød og modne hvidskimmeloste.