Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2015

Wine Enthusiast 95 point "Enticing warm plum, fig and blackberry compote notes roll through, inlaid with singed alder and tobacco accents.

959 kr

Andre kiggede også på

Château Coutet Sauternes 1er Cru Classé Bordeaux 1997

Druerne høstes manuelt i flere omgange, når de er angrebet af botrytis. Vinifikation og lagring sker i egefade, hvoraf ca. 80% er nye, i 18 måneder. Denne dessertvin er lys, elegant og balanceret med livlig syre, flot mineralitet og sødmefulde noter af lynghonning, hvid fersken, ananas og orangemarmelade. Næsen byder på eksotiske noter af mango, honning, ananas, abrikos, orangeskal, lemoncurd, ingefær, safran og vanilje. I munden er vinen rig, sød og tykflydende med en kraftfuld balance af mineralsk syre. Château Coutet i Barsac producerer knivskarpe, kraftfulde, sprøde og livlige vine. Med 1. cru-status ejer de 38 ha vinmarker med gamle stokke, der har rødder i kalksten og ler, og et mikroklima ideelt for botrytis. Ejendommen, der stammer fra 1200-tallet, begyndte vinproduktion i 1643 og var engang ejet af Lur-Saluces-familien fra Château d’Yquem. Vinmarkerne er beplantet med 75% semillon, 23% sauvignon blanc og resten muscadelle. Vinstokkene er i gennemsnit 40 år gamle.

Château Ladignac, Médoc Cru Bourgeois 2019

Château Ladignac er baseret på Caberbet Sauvignon, Merlot og Malbec. I glasset fremstår vinen dyb og dragende med en flot rubinrød farve. I duften finder man klassiske venstrebreds-noter af solbær, peber og blyantspids. De

Château Grand Mayne, Saint-Èmilion Grand Cru Classé 2015

95 point, Jeb Dunnuck: "Notes of blackcurrants, plums, chocolate, and lead pencil emerge from the ripe, sexy styled 2015 Château Grand Mayne. This full-bodied, opulent, beautifully concentrated 2015 hits the palate with loads of fruit and textu

Château Haut-Batailly 5.Cru Pauillac 2016 2016

94 point, James Suckling:  "The blackcurrants and blueberries with violets on the nose are fascinating. Full-bodied and very tightly wound with gorgeous tannins and a linear and bright finish. Needs two to four years to come together. Try after