Bergère Cuvée 38-40 BdB Grand Cru 2008

Champagne André Bergère, beliggende i Épernay, Champagne, blev grundlagt i 1949 af Albert Bergère. Efter mere end 35 år overtog hans søn André, som fortsatte med at udvide og forbedre kvaliteten. Huset har jorde i flere prestigefyldte områder i Côte des Blancs, tilplantet med 50 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 20 % Pinot Meunier. I 2007 flyttede hovedsædet til Avenue de Champagne, hvor det nu ligger blandt de største champagnehuse. Vinene fra Bergère er kendt for deres høje kvalitet og fortæller historien om mange års dedikeret arbejde.

899 kr

Andre kiggede også på

Bergère Cuvée 38-40 BdB Grand Cru 2008

Champagne André Bergère, beliggende i Épernay, Champagne, blev grundlagt i 1949 af Albert Bergère. Efter mere end 35 år overtog hans søn André, som fortsatte med at udvide og forbedre kvaliteten. Huset har jorde i flere prestigefyldte områder i Côte des Blancs, tilplantet med 50 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 20 % Pinot Meunier. I 2007 flyttede hovedsædet til Avenue de Champagne, hvor det nu ligger blandt de største champagnehuse. Vinene fra Bergère er kendt for deres høje kvalitet og fortæller historien om mange års dedikeret arbejde.

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2016

97 point: Wine Enthusiast: A warm wine rich in tannins and with succulent berry fruits, this is both powerful and elegant. Its density doesn't detract from the fruitiness that shines out of the wine and balances with the structured aging potential. D

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2015

Wine Enthusiast 95 point "Enticing warm plum, fig and blackberry compote notes roll through, inlaid with singed alder and tobacco accents. There's a light tug of warm cast iron and another wave of fruit after that, all supported by well-buried chalky

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2019

95-97 point: Robert Parker's WA: Sporting a deep garnet-purple color, the 2019 La Gaffeliere reveals a tantalizingly bright, fresh nose of ripe black plums, crushed blackberries and warm black cherries with touches of lavender, star anise, Sichuan pe