Château La Garde Rouge, Pessac-Léognan 2016 2016

94 point, Decanter:  "An inviting nose of berry fruit, floral fragrance and soft cedar tones.

315,-280 kr

Andre kiggede også på

Château Malartic Lagravière, Pessac-Léognan 2016 2016

Malartic Lagravière 2016 er en kæmpe vin, der kan gå hen i historien som en af de største udgaver til dato. Vinen åbner med indsmigrende, intense aromaer med hindbær, oliven, røde blomster, cedertræ, jern og underliggende mineralitet, før den i

Château La Mission Haut Brion, Pessac-Léognan 2015

La Mission Haut Brion er her i den store årgang 2015 en dyb og koncentreret udgave af en Bordeaux-vin, der nærmest grænser til det udødelige. Vinen fremstår med indsmigrende og dog ungdommelige aromaer med hindbær, brombær, blomster, cedertræ,

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2016

97 point: Wine Enthusiast: A warm wine rich in tannins and with succulent berry fruits, this is both powerful and elegant. Its density doesn't detract from the fruitiness that shines out of the wine and balances with the structured aging potential. D

Château Carbonnieux Pessac-Léognan 2013

er en klassisk Bordeaux-vin fra en af de ældste vingårde i området. Vinen har en mørk rubinrød farve og en aromatisk bouquet af solbær, violer og mineralske nuancer. Smagen er frisk og saftig med noter af frugt, grapefrugt, jordbærsyltetøj og sorte kirsebær. Finishen er lang og stabil. Vinen er lagret på franske egetræsfade i 15-18 måneder. Château Carbonnieux har et gennemsnit på 4 stjerner på Vivino baseret på 40.000 anmeldelser. På de 50 hektar, der bruges til rødvin, repræsenterer Cabernet Sauvignon 60% af druerne, Merlot 30%, og resten består af Cabernet Franc, Petit Verdot og Carmenère. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 27 år. Domaine Carbonnieux er en historisk vingård med rødder tilbage til det 13. århundrede. Rødvinene herfra har udviklet sig markant i det seneste årti og tilbyder en intens bordeaux farve med rige aromaer af frugt og kompleks smag. Det anbefales at dekantere vinen en halv time før servering ved omkring 18 grader.