Clos La Gaffelière, Saint-Èmilion Grand Cru 2020

91-93 point: Vinous: The 2020 Clos La Gaffelière is a super attractive second wine. It is a bit darker and more overt than the Grand Vin, both of which lend quite a bit of immediacy.

315 kr

Andre kiggede også på

2018 Le Petit Cheval Grand Cru Saint-Emilion

BESKRIVELSE 2018 Le Petit Cheval Grand Cru Saint-Emilion Le Petit Cheval, slottets anden vin, udstråler storhed og elegance. Pierre-Olivier Clouet, teknisk direktør og winemaker hos Cheval Blanc, forklarer, at målet med alle 39 ha marker er at producere vin af samme kvalitet som Cheval Blanc 'Grand Vin'. Le Petit Cheval repræsenterer de fade, som ikke endte i 'Grand Vin', hvilket afspejles i vinens kvalitet og stil. 2018-udgaven består af 70% Merlot og 30% Cabernet Franc, med frugt fra fem forskellige parceller og lavet efter samme forskrift som 'Le Grand Vin'. Smagsnoter inkluderer blommer, blåbær, tobaksblade, tørrede svampe, solbær, lakrids og cigarkasse. Vinen er silket, saftig og elegant med en fin tanninstruktur. Den formår at konkurrere med 'Le Grand Vin', samtidig med at den er anderledes. Robert Parker: 91 points "Exhibiting aromas of plums, sweet wild berries, rose petals, spices and cigar wrapper, the 2019 Le Petit Cheval is medium to full-bodied, velvety and seamless, with supple tannins and succulent acids." Apr. 2022

Château Grand Mayne, Saint-Èmilion Grand Cru Classé 2015

95 point, Jeb Dunnuck: "Notes of blackcurrants, plums, chocolate, and lead pencil emerge from the ripe, sexy styled 2015 Château Grand Mayne. This full-bodied, opulent, beautifully concentrated 2015 hits the palate with loads of fruit and textu

Chateau Haut Brisson Saint Emilion Grand Cru 2016

Château Haut-Brisson 2016 Saint Emilion Grand Cru er en førsteklasses vin med 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinen lagrer 15 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 35% er nye. Den har en dyb rød farve og en aromatisk næse med noter af brombær, hindbær, chokolade, lakrids og tobak. Smagen er kraftfuld med kirsebærnoter, fløjlsagtig struktur og flot syrlighed, hvilket giver en velafbalanceret vin. Server vinen ved 16-18 grader til lam, oksekød eller vildt. Giv den gerne luft inden servering eller gem den i kælderen. 90 points Jeb Dunnuck 93 points Vinous 93 points James Suckling 90 points Robert Parker

Château Dassault, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

93-95 point | The Wine Advocate: Medium to deep purple-black colored, the 2020 Dassault wafts out of the glass with a very pretty perfume of lilacs, cinnamon toast and fragrant earth over a core of plum preserves, Morello cherries and raspberry leave