Clos La Gaffelière, Saint-Èmilion Grand Cru 2020

91-93 point: Vinous: The 2020 Clos La Gaffelière is a super attractive second wine. It is a bit darker and more overt than the Grand Vin, both of which lend quite a bit of immediacy.

315 kr

Andre kiggede også på

Domaine de la Gayère Rasteau Le Clos d’Anaïs et Adrien 2018 Rouge

Domaine de la Gayère ligger i Cairanne, en landsby i det sydlige Frankrig kendt for sin vinproduktion. Christèle Plantevin, femte generation vinproducent, dyrker vin på over 30 år gamle stokke i jord med rød ler og småsten, hvilket skaber intense og rige vine. Denne vin består af 50% Grenache og 50% Mourvèdre med noter af rød og sort frugt samt garrigue. Den modnes i 12-15 måneder i betontanke og har en lang finish.

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau

Clos De La Roche Grand Cru 2021 Armand Rousseau Domaine Armand Rousseau, grundlagt i starten af 1900-tallet, er en ikonisk bourgogneproducent kendt som kongen af Gevrey-Chambertin. Domænet producerer 11 vine, hvoraf syv er Grand Cru-klassificerede, herunder topvinene Chambertin og Chambertin-Clos de Bèze. Vinene fra Domaine Rousseau er meget eftertragtede, især i Asien, med en årlig produktion på under 10.000 flasker af Chambertin og 6.000 flasker Chambertin-Clos de Bèze. Den begrænsede produktion og høje efterspørgsel har ført til prisstigninger, hvilket glæder investorer.

Bergère Cuvée 38-40 BdB Grand Cru 2008

Champagne André Bergère, beliggende i Épernay, Champagne, blev grundlagt i 1949 af Albert Bergère. Efter mere end 35 år overtog hans søn André, som fortsatte med at udvide og forbedre kvaliteten. Huset har jorde i flere prestigefyldte områder i Côte des Blancs, tilplantet med 50 % Chardonnay, 30 % Pinot Noir og 20 % Pinot Meunier. I 2007 flyttede hovedsædet til Avenue de Champagne, hvor det nu ligger blandt de største champagnehuse. Vinene fra Bergère er kendt for deres høje kvalitet og fortæller historien om mange års dedikeret arbejde.

Château Troplong Mondot, Saint-Èmilion 1er Grand Cru Classé 2020

99-100 point | James Suckling: This has superb depth and intensity with very fine tannins that draw you down. So much black fruit, together with black pepper and salt. Extremely well crafted. Vertical and deep. Chalky and salty with black chocolate.&