Dominio del Águilo Gran Reserva 2014

Gran Reserva 2014 er en sjælden vin, modnet på egetræsfade i 45 måneder og produceret i begrænsede mængder. Den har et højt lagringspotentiale og føles ung ved frigivelsen. Vinen er mere aromatisk og kompleks end 2013-udgaven, med en tilgængelig og mør gane samt finkornede tanniner. Balancen er forrygende, og vinen vil udvikle sig smukt på flaske. 3. 051 flasker og 43 magnums blev tappet ufiltreret i juni 2018.

1699 kr

Andre kiggede også på

Dominio del Águilo Albillo 2019

97/100 Robert Parker Denne spanske hvidvin, skabt af en tidligere lærling fra Domaine de la Romanée-Conti og Vega Sicilia, er et mesterværk. Den minder om en stor Puligny-Montrachet og kan forveksles med de bedste bourgogner. Årgang 2016 tilføjer en ekstra "Bourgogne"-karakter. En af de fineste spanske hvidvine på markedet.

Dominio del Águilo Albillo 2016

97/100 Robert Parker. Et mesterværk fra en tidligere lærling hos Domaine de la Romanée-Conti og Vega Sicilia. Smager som en stor Puligny-Montrachet og kan forveksles med de største bourgogner. En af de fineste spanske hvidvine på markedet. Den kølige årgang 2016 gør vinen endnu mere "Bourgogne" tro.

Ribera del Duero, Gran Reserva 2018

Arzuaga Gran Reserva står med en rubinrød, let transparent farve og nuancerede aromaer af hindbær, chokolade, lakrids, appelsinskal, tobak, balsamico, cedertræ og vanilje. I smagen har den silkeblød frugt, saftige tanniner og en lang, lang eftersmag med r

Dominio del Aguila Reserva 2019 OWC

Dominio del Águila Reserva er en rødvin fra Ribera del Duero, produceret af Dominio del Águila i La Aguilera, Burgos. Vingården blev grundlagt af Jorge Monzón og Isabel Rodero i 2010. Jorge har studeret ønologi i Burdeos og arbejdet på vingårde som Romanée-Conti og Vega Sicilia. De dyrker 30 hektar økologiske vinmarker med primært Tempranillo, samt Bobal, Garnacha og Albillo. Vingården, over 85 år gammel, ligger på kalksandjord 900 meter over havets overflade. Dominio del Águila Reserva gærer og macererer hele druehøsten i rustfri ståltanke med egen gær. Efter en lang macerationsproces dekanteres vinen på franske egetræsfade, hvor den gennemgår malolaktisk gæring og lagres i 35 måneder. Dominio del Águila Reserva er en kompleks, lagret vin, der vil udvikle sig yderligere med tiden.