Giodo Brunello di montalcino 2015

Carlo Ferrini, en legendarisk vinmager, har flere 100-points vine end nogen anden italiensk vinmager. Han skabte mange af disse vine for andre vinhuse, indtil han købte et lille, exceptionelt terroir og navngav det GIODO, som en hyldest til sine forældre, Giovanna og Donatello. GIODO har en forførende næse med røde bær som hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter lidt tid i glasset åbner den op for komplekse noter af skovbund, skovbær og friske urter. Smagen er frugtfyldt med noter af mandler og ceder fra fadet. Den lange finish bæres af silkebløde tanniner, der fuldender vinoplevelsen. Drik nu, eller gem i over 20 år fra høståret.

1995,-1495 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino, Poggiarelli 2018

I munden smyger den fyldige frugt sig med en silkeblød tekstur over tungen, mens den så klassiske Sangiovese-syre får mundvandet til at ruske. Dette mens de skarpt fokuserede tanniner står så fast, at den forekommer ekstremt helstøbt og særdeles afbalance

Brunello di Montalcino, La Mannella 2018

Cortonesis Brunello La Mannella er en kølig og elegant Brunello, som på en forfinet og nuanceret måde formår at fremstå både koncentreret og med en så svævende lethed, at helhedsindtrykket bliver imponerende elegant.  Vinen står med transparent

Brunello di Montalcino 2017

Vinen står med en transparent rød farve og dragende, nuancerede aromaer af røde kirsebær, blomme kompot, roser, violer, tobak, te, skovbund, balsamico og en flintet mineralitet. I smagen følges den smukt op af rød-tonede og silkebløde frugter,

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Terra Rosso Brunello Di Montalcino Riserva 2013

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I 197