Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Terra Rosso Brunello Di Montalcino Riserva 2013

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug.

395 kr

Andre kiggede også på

Il Poderuccio Rosso Di Montalcino 2014

Dette ultra-lille vineri i hjertet af montalcino,er en sand perle. Ill Poderuccio laver en let og elegant Brunello. Vingården er  placeret i højdedragende omkring Montalcino, vinen som bliver dyrket her  er langt mere raffineret end druerne fra lavland

Lazzeretti, Rosso di Montalcino DOC, 2019

Il Poderuccio Brunello Di Montalcino 2017

Nu får du muligheden for at prøve en Brunello fra den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, hvor de kun producerer 2.000 flasker om året. Denne Brunello lover en ekstraordinær smagsoplevelse, en vin, der kan nydes både nu og i de næste 15 år. Den

Fornacina, Rosso di Montalcino 2020

Lad os præsentere Fornacina. En lille vingård i Toscana, der producerer meget store vine, bl.a. denne vidunderlige Rosso di Montalcino 2020Rosso di Montalcino betragtes af mange som en lille Brunello. Og det er med god grund, når talen falder på Fornacina. Vinen er udelukkende produceret på Brunello (Sangiovese).Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er dybrød og brilliant. Duften er vinøs, intens med lækker frugttoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner. En fuldkommen og lækker oplevelse!Serverings TIPSServeringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til krydrede og kraftige kødretter, eksempelvis lammekølle med masser af hvidløg, eller en god krydret sammenkogt ret.