López Cristóbal Reserva 2015

BESKRIVELSE López Cristobal Reserva er en rødvin lavet af vingården López Cristóbal i D. O. Ribera del Duero. Det er en blanding af Merlot og Tinta del País, de fleste kender den som Tempranillo.   !! Alle de anvendte druer kommer fra samme ejendom: Finca Valera. Vingården er 35 år gammel og vokser på leret kalkstensjord, omkring 840 meter over havets overflade. Druerne høstes i hånden, med den største omhu for at undgå at beskadige dem, og transporteres til vingården i frugtkasser med samme formål. Når de først er i vingården, passerer bærrene over et udvalgsbord, og kun dem, der findes i den bedste stand, bliver brugt. Druen til López Cristóbal Reserva gæres ved 30ºC inden den modnes. Lagringen varer 16 måneder og udføres på franske og amerikanske egetræsfade, der er lagret mellem et og tre år.

249,-199 kr

Andre kiggede også på

López Cristóbal Crianza 2016

BESKRIVELSE López Cristóbal Crianza 2016 Værsgo – så er der klassisk Ribera del Duero i glasset tilsat lige dele elegance, rankhed og finesse, og resultatet er intet mindre end fantastisk til prisen. Her får du virkelig en saftig og frugtig Ribera del Duero Crianza, som på smukkeste vis leverer en saftspændt silkeblød vinoplevelse spækket med potente mørkerøde bærfrugter, perfekt nerve og en levende fuldmoden syre. Der er krydderier, urter og velafstemte fadnoter for alle pengene i både næse og mund, men nøje afstemt og orkestreret med fokus på formidling af den rene finessefulde frugt, som kulminerer i en lang eftersmag med mange nuancer og en meget tiltalende blødhed. Det er klassevin, som gør en glad i låget så snart proppen ryger. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

López Cristóbal Reserva 2015

BESKRIVELSE López Cristobal Reserva er en rødvin lavet af vingården López Cristóbal i D.O. Ribera del Duero. Det er en blanding af Merlot og Tinta del País, de fleste kender den som Tempranillo.  !! Alle de anvendte druer kommer fra samme ejendom: Finca Valera. Vingården er 35 år gammel og vokser på leret kalkstensjord, omkring 840 meter over havets overflade. Druerne høstes i hånden, med den største omhu for at undgå at beskadige dem, og transporteres til vingården i frugtkasser med samme formål. Når de først er i vingården, passerer bærrene over et udvalgsbord, og kun dem, der findes i den bedste stand, bliver brugt. Druen til López Cristóbal Reserva gæres ved 30ºC inden den modnes. Lagringen varer 16 måneder og udføres på franske og amerikanske egetræsfade, der er lagret mellem et og tre år. López Cristóbal Reserva hviler i flasken i yderligere to år, før den frigives på markedet

López Cristóbal selleción 2015

BESKRIVELSE Dyb og intens kirsebærrød farve med et højt lag. På næsen er det meget attraktivt. Rene og intense noter af moden frugt og kompot, perfekt blandet med intense toasts. I munden er den eksplosiv, men samtidig elegant og delikat, resultatet af dens modenhed og rundhed af tanninerne. Sød og venlig.    En vin som skal prøves. Vinen er produceret på 100% Tinta del País, for de fleste kendt som Tempranillo. Der produceres kun 2.800 flasker årligt. 15 måneders fadlagering på nye egetræsfade fuldender denne vin. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

López Cristóbal Bagús 2017

BESKRIVELSE At Ribera del Duero kan noget, som de færreste vinområder i den store verden formår at gøre efter, det viser sig ganske tydeligt i denne endnu lidt unge – men alligevel allerede ganske fremragende Tempranillo fra López Cristóbal. Bagus er en vin, der kan virke en smule brysk i begyndelsen – ganske som det var tilfældet med den tidligere årgang – og den kræver rigtig god tid efter åbning, hvis du skal have det bedste ud af den. Men så får du altså også en mørk, tæt og tæskelækker vin, der kaster om sig med afbalancerede og vidunderlige power-noter og elegante finesser. Den har lagret i 14 måneder på nye egefade, og det giver en struktur i vinen, som berettiger prisen til fulde. De følgende 18 måneder på flaske har givet ro og balance, og der er ingen tvivl om, at yderligere år i kælderen vil gøre endnu større underværker. Det store problem er bare, at hvis du først har smagt den, så bliver det svært at holde fingrene fra den i årevis, for den smager allerede helt fantastisk. Top-modne frugter, krydderier, en fornemmelse af mørk chokolade, mørke bær, kaffe og urter giver en kompleksitet, der er imponerende og helt i topklasse.