López Cristóbal selleción 2015

Dyb kirsebærrød farve. Attraktiv næse med intense noter af moden frugt og kompot, blandet med toasts. Eksplosiv, men elegant og delikat smag med modne tanniner. Sød og venlig. Lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo). Kun 2. 800 flasker årligt. 15 måneders fadlagering på nye egetræsfade.

549,-399 kr

Andre kiggede også på

López Cristóbal Reserva 2015

López Cristobal Reserva er en rødvin fra López Cristóbal i Ribera del Duero. Den er lavet af Merlot og Tempranillo-druer fra Finca Valera, en 35 år gammel vingård med leret kalkstensjord, beliggende 840 meter over havets overflade. Druerne høstes i hånden og sorteres omhyggeligt. Vinen gærer ved 30ºC og lagres i 16 måneder på franske og amerikanske egetræsfade, der er mellem et og tre år gamle. Efter lagringen hviler vinen i flasken i yderligere to år, før den frigives.

López Cristóbal Crianza 2016

er en elegant Ribera del Duero med finesse. Denne saftige og frugtige vin tilbyder en silkeblød oplevelse med mørkerøde bær, levende syre og perfekt balance. Krydderier, urter og velafstemte fadnoter fremhæver den rene frugt. Eftersmagen er lang og nuanceret. En klassevin, der glæder fra første sip.

López Cristóbal selleción 2015

Dyb kirsebærrød farve. Attraktiv næse med intense noter af moden frugt og kompot, blandet med toasts. Eksplosiv, men elegant og delikat smag med modne tanniner. Sød og venlig. Lavet på 100% Tinta del País (Tempranillo). Kun 2.800 flasker årligt. 15 måneders fadlagering på nye egetræsfade.

López Cristóbal Bagús 2017

Oplev den unikke kvalitet af Ribera del Duero med denne fremragende Tempranillo fra López Cristóbal. Bagus kræver lidt tid efter åbning for at yde sit bedste, men belønner dig med en mørk, tæt vin med afbalancerede noter og elegante finesser. Lagret 14 måneder på nye egefade og 18 måneder på flaske, tilbyder den en kompleks smag af modne frugter, krydderier, mørk chokolade, bær, kaffe og urter.