Marques de Vargas Hacienda Pradolagar 2015

Manuel udvælgelse af druer i 15 kg kasser. Kun 2. 500 liter vin lagret på nye russiske og franske egetræsfade. Marques de Vargas bruger bæredygtigt landbrug uden herbicider eller pesticider. Vinen er traditionelt lavet med moderne teknologi og aftappet uden klaring og filtrering. Vingård: "La Victoria" (3,3 ha) med 50 år gamle vinstokke på ler- og kalkholdig jord. Druer: 52% Tempranillo, 35% Cabernet Sauvignon, 8% Garnacha, 2% Maturana, 3% Graciano. Fremstilling: Klassisk afstilkning. Gæring i 3. 000 kg rustfri ståltank i 15 dage ved 31ºC. Daglig overpumpning og stansning med 20 dages maceration. Lagring: Malolaktisk gæring i tanke og tønder. 24 måneders lagring på nye franske og russiske egetræsfade. Almindelige skatter hver 4. måned i begyndelsen og hver 6. måned derefter. Aftappet: Januar 2018 Produktion: 3. 000 flasker (750 ml) Alkohol: 14% Årgang 2015: Fremragende D. O. Ca. Rioja. Gunstigt klima med fremragende vegetativ og hygiejnisk tilstand, moderate produktionsudbytter. Smagsnoter: Rubinrød farve, intens aroma med balsamico, krydderi, mynte, trøffel og sød baggrund. God struktur, rund og bred med elegante, polerede søde tanniner. Serveringstemperatur: 17-18ºC. Anbefales dekanteret inden servering.

1299 kr

Andre kiggede også på

Marques de Vargas Reserva 2015

Dejlig kraftig Reserva fra Marqués de Vargas. Denne rødvin er lavet på 85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Garnacha, dyrket på "Pradolagar," en 50 hektar stor vinmark med 35 år gamle vinstokke. Druerne høstes manuelt fra midten af september til starten af oktober. Efter høsten gæres druerne 11-13 dage på ståltanke ved 29-30 grader. Vinen lagres derefter 20 måneder på fransk, amerikansk og russisk egetræsfade, hvoraf 20% er nye. Vinen har en rubinrød farve med noter af modne røde frugter, sødlige krydderier og en balsamisk eftersmag. Tanninerne er elegante og behagelige. Server vinen ved 17-18 grader og dekanter den inden servering. Marqués de Vargas Reserva passer godt til grillet rødt kød, kraftige retter eller oste.

Marques de Vargas Hacienda Pradolagar 2015

Manuel udvælgelse af druer i 15 kg kasser. Kun 2.500 liter vin lagret på nye russiske og franske egetræsfade. Marques de Vargas bruger bæredygtigt landbrug uden herbicider eller pesticider. Vinen er traditionelt lavet med moderne teknologi og aftappet uden klaring og filtrering. Vingård: "La Victoria" (3,3 ha) med 50 år gamle vinstokke på ler- og kalkholdig jord. Druer: 52% Tempranillo, 35% Cabernet Sauvignon, 8% Garnacha, 2% Maturana, 3% Graciano. Fremstilling: Klassisk afstilkning. Gæring i 3.000 kg rustfri ståltank i 15 dage ved 31ºC. Daglig overpumpning og stansning med 20 dages maceration. Lagring: Malolaktisk gæring i tanke og tønder. 24 måneders lagring på nye franske og russiske egetræsfade. Almindelige skatter hver 4. måned i begyndelsen og hver 6. måned derefter. Aftappet: Januar 2018 Produktion: 3.000 flasker (750 ml) Alkohol: 14% Årgang 2015: Fremragende D.O.Ca. Rioja. Gunstigt klima med fremragende vegetativ og hygiejnisk tilstand, moderate produktionsudbytter. Smagsnoter: Rubinrød farve, intens aroma med balsamico, krydderi, mynte, trøffel og sød baggrund. God struktur, rund og bred med elegante, polerede søde tanniner. Serveringstemperatur: 17-18ºC. Anbefales dekanteret inden servering.

Marques de Vargas Selleción Privada 2014

Private Selection er en eksklusiv vin, fremstillet kun i de bedste årgange med druer fra vores ældste vinmarker, anerkendt som singulære vingårde af Landbrugsministeriet. Lagret i 19 måneder på nye franske fade. Vinen har en kirsebærfarve med livlige aromaer i perfekt balance. Smagen byder på velintegrerede noter af træ, rød og sort frugt med god modenhed. Den er elegant og venlig med et godt bid, og har stort potentiale og lagerkapacitet.

Marques de Vargas Gran Reserva 2012

Gran Reserva fra Marqués de Vargas er en kraftfuld og elegant rødvin, kun produceret i de bedste årgange og lagret i mindst 5 år. Vinen består af 85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Garnacha, hvilket giver en kompleks smag. Druerne gæres på temperaturregulerede ståltanke og lagres derefter 24 måneder på egetræsfade og 36 måneder på flaske. Vinen har en rubinrød farve med duft af mørke bær og krydderi. Den har en god balance, flot krop, dejlige tanniner og en lang eftersmag. Perfekt til lam, krydret mad eller oksekød, men kan også nydes alene.