Mauro Sebaste Barolo Riserva DOCG Ghé 2015

Denne Barolo produceres kun i ekstraordinære år. Vinen lagres i 400 liter franske egetræsfade i ca. 30 måneder og forbliver i flasken i mindst 30 måneder før salg som "Riserva". Farven er intens rubinrød. Næsen er fyldt med krydderier, læder, tobak samt delikate noter af roser og violer, hvilket giver stor aromatisk kompleksitet. Smagen er fløjlsagtig, tør, kraftig og vedholdende, hvilket vil imponere enhver Barolo-elsker. Serveres til vildt, rødt kød og modne oste ved 15-17 grader.

599 kr

Andre kiggede også på

Mauro Sebaste Barolo Riserva DOCG Ghé 2015

Denne Barolo produceres kun i ekstraordinære år. Vinen lagres i 400 liter franske egetræsfade i ca. 30 måneder og forbliver i flasken i mindst 30 måneder før salg som "Riserva". Farven er intens rubinrød. Næsen er fyldt med krydderier, læder, tobak samt delikate noter af roser og violer, hvilket giver stor aromatisk kompleksitet. Smagen er fløjlsagtig, tør, kraftig og vedholdende, hvilket vil imponere enhver Barolo-elsker. Serveres til vildt, rødt kød og modne oste ved 15-17 grader.

Mauro Sebaste Barolo DOCG Cerretta 2016

Barolo 2016 er en enestående vin, der allerede nu i 2020 er klar til at blive nydt, men som vil udvikle sig yderligere over de næste 5-10 år og toppe omkring 2028. Eksperternes vurderinger: Barolo Cerretta 2016: - James Suckling: 94 - Intravino: 92 - Rick Thompson: 94 - Forbes: Excellent Barolo Tresuri 2016: - Decanter: 97 - James Suckling: 94 - Intravino: 95 - Rick Thompson: 95 - Forbes: Outstanding - Vinum: 17,50 Cerretta er en vigtig CRU fra Barolo, beliggende i Serralunga d’Alba. Vinen lagres i franske egetræsfade i 36 måneder og yderligere 6 måneder før salg. Den har en rubinrød farve med orange nuancer, aromaer af tørrede roser og en elegant, vedholdende smag med fremragende tanniner, der gør den velegnet til lagring i 15-20 år. Dette er en topvin, der afspejler Barolos typiske virtuositet og aristokrati.

Mauro Sebaste Barolo DOCG Trésüri 2016

Druerne til denne Barolo-vin kommer fra tre marker i Barolo-distriktet og har lagret 36 måneder på egetræsfade. Vinen har bløde tanniner og kraft fra nebbiolodruen, hvilket gør den ideel til rødt kød, vildt og lagrede oste. Den kan drikkes nu eller lagres i mange år. Mauro Sebaste og hans kone Maria Teresa driver vingården i Piemonte og producerer årligt ca. 150.000 flasker vin fra 20 hektar vinmarker, herunder top Barolo-vine, Barbera og Arneis.

Barolo DOCG 2017 Mauro Marengo

Fra Nebbiolo druen, her kommer kongen af Langhe -vine. Barolo er vinens kongen med sin kaliber og elegance . den lader dig vente, men ventetiden er det værd. Etiketten viser en røllikeblomst, en plante, der vokser spontant på skråningerne af den bakke, hv