Muga Prado Enea Gran Reserva 2015

BESKRIVELSE Om Muga Prado Enea Gran Reserva P rado Enea består i dette år af 70% Tempranillo og sammenlagt 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano fra sydvendte skråninger i 550 meters højde, hvor den kalkrige lerbund samarbejder med den høje solindstråling om at give kompleksitet og frugtintensitet til druerne. Vinificering I vinhuset er vinen spontangæret og har derefter hvilet 12 måneder i amerikanske træbeholdere forfulgt af 36 måneder i primært franske men også amerikanske egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske inden frigivelse. Aroma og smag Efter sådan en omgang er vinen da også drikkeklar, når den rammer markeden med sin elegant krydrede bouquet med solbær, kirsebær blommer og svesker, der møder champignon, mokka, tobak, vanilje og frisk muldjord. Samtidig er smagen saftig, viril og på sin vis slank - dog med en enorm intens kerne og en nærmest uendelig eftersmag i baghånden. Serveringsforslag Prado Enea er et klasse-match til langtidsbraiseret vildt, grillet lammekrone eller intense svamperetter til efteråret. Også lagringspotentialet i Prado Enea er stort. I vinmagasinet Decanter blev Prado Enea som testvinder, da de smagte årgang 2001 i 2021. Og de vurderede, at den ville smage storslået i mindst 10 år mere! Anmeldelser og point 98 point og testvinder, Decanter, februar 2023 "Wonderful: a superb gran reserve, so finely balanced between the silky tannins and the elegance of maturity. It’s fermented in oak, and spends three years in American and French oak barrels (all made by the in-house cooper). It then spends a further three years in bottle. 2015 made powerful wines, but this is supremely controlled. My favourite from the Muga stable.

549 kr

Andre kiggede også på

Muga Prado Enea Gran Reserva 2015

BESKRIVELSE Om Muga Prado Enea Gran Reserva P rado Enea består i dette år af 70% Tempranillo og sammenlagt 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano fra sydvendte skråninger i 550 meters højde, hvor den kalkrige lerbund samarbejder med den høje solindstråling om at give kompleksitet og frugtintensitet til druerne. Vinificering I vinhuset er vinen spontangæret og har derefter hvilet 12 måneder i amerikanske træbeholdere forfulgt af 36 måneder i primært franske men også amerikanske egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske inden frigivelse. Aroma og smag Efter sådan en omgang er vinen da også drikkeklar, når den rammer markeden med sin elegant krydrede bouquet med solbær, kirsebær blommer og svesker, der møder champignon, mokka, tobak, vanilje og frisk muldjord. Samtidig er smagen saftig, viril og på sin vis slank - dog med en enorm intens kerne og en nærmest uendelig eftersmag i baghånden. Serveringsforslag Prado Enea er et klasse-match til langtidsbraiseret vildt, grillet lammekrone eller intense svamperetter til efteråret. Også lagringspotentialet i Prado Enea er stort. I vinmagasinet Decanter blev Prado Enea som testvinder, da de smagte årgang 2001 i 2021. Og de vurderede, at den ville smage storslået i mindst 10 år mere! Anmeldelser og point 98 point og testvinder, Decanter, februar 2023 "Wonderful: a superb gran reserve, so finely balanced between the silky tannins and the elegance of maturity. It’s fermented in oak, and spends three years in American and French oak barrels (all made by the in-house cooper). It then spends a further three years in bottle. 2015 made powerful wines, but this is supremely controlled. My favourite from the Muga stable. Drink 2023-2030 MUGA   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud før alle andre DH WINES NYHEDSBREV

Muga Prado Enea Gran Reserva 2014

BESKRIVELSE Mugas ultimative klassiker produceres kun i de bedste årgange, og i dén kategori finder man unægteligt 2014! Prado Enea består i dette år af 80% Tempranillo og sammenlagt 20% Garnacha, Mazuelo og Graciano fra sydvendte skråninger i 550 meters højde, hvor den kalkrige lerbund samarbejder med den høje solindstråling om at give kompleksitet og frugtintensitet til druerne. I vinhuset er vinen spontangæret og har derefter hvilet 12 måneder i amerikanske træbeholdere forfulgt af 36 måneder i primært franske men også amerikanske egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske indden frigivelse. Efter sådan en omgang er vinen da også drikkeklar, når den rammer markeden med sin elegant krydrede bouquet med solbær, kirsebær blommer og svesker, der mødes af champignon, mokka, tobak, vanilje og frisk muldjord. Samtidig er smagen saftig, viril og på sin vis slank - dog med en enorm intens kerne og en nærmest uendelig eftersmag i baghånden. Servering: Prado Enea kan lagre mange år endnu og er et klasse-match til langtidsbraiseret vildt, grillet lammekrone eller intense svamperetter til efterårstid. Lagringspotentialet i Prado Enea er stort. Decanter kårede således Prado Enea som testvinder, da de smagte årgang 2001 i 2021 og vurderede, at den kunne klare sig helt frem til 2031. 96 point - James Suckling "Really beautiful aromas of crushed blackberry, brambleberry, hazelnut, walnut and light coffee, following through to a full yet so reserved and polished body with fine, creamy-textured tannins. Fresh and exquisite finish. This is a much more refined and harmonic rendition of their classic wine. Drink or hold."

Muga Prado Enea Gran Reserva 2000/2001/2005, 2fl. af hver

BESKRIVELSE Muga Prado Enea Gran Reserva Unik trækasse med 6 flasker Muga Seleccion Especial i 3 forskellige modne topårgange Prado Enea består af 70% Tempranillo og sammenlagt 20% Garnacha, 10% Mazuelo og Graciano fra sydvendte skråninger i 550 meters højde, hvor den kalkrige lerbund samarbejder med den høje solindstråling om at give kompleksitet og frugtintensitet til druerne. Vinificering I vinhuset er vinen spontangæret og har derefter hvilet 12 måneder i amerikanske træbeholdere forfulgt af 36 måneder i primært franske men også amerikanske egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske inden frigivelse. Aroma og smag Efter sådan en omgang er vinen da også drikkeklar, når den rammer markeden med sin elegant krydrede bouquet med solbær, kirsebær blommer og svesker, der møder champignon, mokka, tobak, vanilje og frisk muldjord. Samtidig er smagen saftig, viril og på sin vis slank - dog med en enorm intens kerne og en nærmest uendelig eftersmag i baghånden. Serveringsforslag Prado Enea er et klasse-match til langtidsbraiseret vildt, grillet lammekrone eller intense svamperetter til efteråret. Også lagringspotentialet i Prado Enea er stort. I vinmagasinet Decanter blev Prado Enea som testvinder, da de smagte årgang 2001 i 2021. Og de vurderede, at den ville smage storslået i mindst 10 år mere! 98 point og testvinder, Decanter, februar 2023 "Wonderful: a superb gran reserve, so finely balanced between the silky tannins and the elegance of maturity. It’s fermented in oak, and spends three years in American and French oak barrels (all made by the in-house cooper). It then spends a further three years in bottle. 2015 made powerful wines, but this is supremely controlled. My favourite from the Muga stable. MUGA  Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD