Oliver Leflaive Chassagne-Montrachet Rouge 2018

Saftig og intens vin med noter af jordbær og brombær. Smagen er frisk med røde frugter og et urtet element, der giver kant. Let afkølet er den perfekt til grillet svinekød. Chassagne-Montrachet producerer også fremragende pinot noir. Druerne høstes og sorteres i hånden, og kun de bedste bruges. Efter afstilkning, presning og gæring lagres vinen i 13 måneder på egetræsfade, hvoraf 25 % er nye.

449 kr

Andre kiggede også på

Chassagne-Montrachet Rouge 2018

Chassagne-Montrachet er kendt for hvidvin, men Domaine Roux har bevaret deres Pinot Noir-stokke og producerer rødvin med en rustik, old-school karakter. Denne rødvin har struktur og dybde, perfekt til mad som Coq au Vin. Forvent en markant personlighed med røde, syrlige bær, noter af efterårsskov, mineralsk fornemmelse og en lang, saftig afslutning. En klassisk rød Bourgogne.

Oliver Leflaive Chassagne-Montrachet Rouge 2018

Saftig og intens vin med noter af jordbær og brombær. Smagen er frisk med røde frugter og et urtet element, der giver kant. Let afkølet er den perfekt til grillet svinekød. Chassagne-Montrachet producerer også fremragende pinot noir. Druerne høstes og sorteres i hånden, og kun de bedste bruges. Efter afstilkning, presning og gæring lagres vinen i 13 måneder på egetræsfade, hvoraf 25 % er nye.

Chassagne-Montrachet Rouge 2018

Saftig og intens vin med noter af jordbær og brombær. Smagen er frisk med røde frugter og et urtet element, der giver kant. Let afkølet er den perfekt til grillet svinekød. Chassagne-Montrachet producerer også fremragende pinot noir. Druerne høstes og sorteres i hånden, og kun de bedste bruges. Efter afstilkning, presning og gæring lagres vinen i 13 måneder på egetræsfade, hvoraf 25 % er nye.

Oliver Leflaive Cote-De-Beaune Rouge Villages 2017

En intens vin med dybde og kompleksitet. Smagen byder på noter af røde bær og bløde tanniner. Perfekt alene eller til lyse kødretter. Fremstillet af druer fra udvalgte marker i Cote de Beaune. Druerne sorteres nøje, og kun de bedste bruges. Halvdelen afstilkes, og mosten ligger 15 dage med skallerne. Efter presning og gæring lagres vinen 8 måneder på egetræsfade, hvoraf 25% er nye.