Pommard 1er Cru Vieilles Vignes Les Parcellaires de Saulx 2019

Pommard 1er Cru Vieilles Vignes Les Parcellaires de Saulx 2019 Denne Pommard 1er Cru Vieilles Vignes er lavet af Pinot Noir-druer fra ældre vinstokke på nordlige skråninger i Pommard. Vinen vinificeres i Meursault med klassiske Bourgogne-metoder: gæring i store trækar, malolaktisk gæring og 12-15 måneders modning på nye træfade. Vinen har en rubinrød farve og en elegant duft af violer, ribs, moreller, solbær og milde krydderier. Smagen er kraftfuld med god fedme, frugtkoncentration og en let trænuance. Eftersmagen er struktureret og elegant. Perfekt til råvildt, lam eller okse, gerne med trøffel- eller portvinssauce.

699 kr

Andre kiggede også på

Pommard Les Fremiers Premier Cru 2020

Pommard 1er Cru 'Les Charmots' 2019

Pommard Les Charmots står med en klar, transparent rød farve og detaljerige, elegante aromaer af jordbær, tranebær, hindbær, blåbær, røde blomster, lakrids, krydderier og skovbund. I smagen smyger den givende, røde frugt sig lagfyldt og alligevel svæve

Savigny les Beaune, Les Grandes Picotins, Vieilles Vignes 2020

Vinen har en indbydende rubinrød farve og viser dragende noter af hindbær, kirsebær, ribs og violer. I munden har den en medium fylde og fine diskrete tanniner, som med en rank syre skaber balance.

Nuits Saint Georges 1er Cru, Les Charmois 2021