Louis Roederer Brut Rosé Vintage Champagne 2013 MAGNUM

Louis Roederer Brut Rosé Vintage Champagne 2013 Louis Roederer ejer 214 hektar af Champagneområdets bedste vinmarker, klassificeret som Premier og Grand Cru. Huset dækker 80-85% af sit behov med druer fra egne marker i Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af vinmarkerne er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Louis Roederer fokuserer på bæredygtighed og biodynamik og har opnået DEMETER-certificering for markerne, der producerer druer til Cristal. Louis Roederers Brut Rosé fremstilles traditionelt med skindkontakt i de første 4-5 timer af gæringen, hvilket giver en sart farve. Vinen består af 30-38% Chardonnay og 62-70% Pinot Noir fra Roederers ældste vinstokke i Cumières. Ingen malolaktisk gæring, men 20-22% modnes på træfade. Flaskegæringen varer 4 år, og vinen lagres yderligere 6 måneder efter degorcering. Liqueur de dosage udgør 8-10 g pr. liter og består af vine fra Roederers bedste Grands Crus marker. Dette er en elegant, lys og klar Rosé Champagne med fine, vedvarende bobler. Den komplekse bouquet byder på en umiddelbar friskhed, næsten mint-agtig, med forfriskende toner af vilde jordbær og nyplukkede hindbær. Efter lidt tid i glasset udvikler der sig krydrede og røgede noter, som er karakteristiske for Pinot Noir druer høstet i Cumières, samt en afslutning med tørret frugt, ristede mandler og kakaobønner. Smagen er blød og behagelig, men stadig frisk. En Champagne med velintegrerede tanniner fra den korte skindkontakt med Pinot Noir druerne. Den har en fremragende fylde samt en lang og vedvarende smag og eftersmag.

1999 kr

Andre kiggede også på

Champagne Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut

er en delikat rosé-champagne lavet på 100% Pinot Noir og lagret i mindst 5 år. Lanceringen i 1968 satte en global standard for rosé-champagne. Den kombinerer vinøs struktur med en enestående friskhed. Champagnen har en smuk laksefarve og en frisk aroma af hindbær, solbær, jordbær og sorte kirsebær. Smagen er elegant, sprød og frugtig med en lang, velafbalanceret finish. Perfekt til marineret rå fisk, grillede rejer, eksotiske retter, parmaskinke og desserter med røde frugter. Serveres afkølet.

Louis Roederer Brut Rosé Vintage Champagne 2016

Louis Roederer Brut Rosé Vintage Champagne 2016 Louis Roederer ejer 214 hektar af Champagneområdets bedste vinmarker, klassificeret som Premier og Grand Cru. Huset dækker 80-85% af sit behov med druer fra egne marker i Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af vinmarkerne er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Louis Roederer fokuserer på bæredygtighed og biodynamik og har opnået DEMETER-certificering for markerne, der producerer druer til Cristal. Louis Roederers Brut Rosé fremstilles traditionelt med skindkontakt i de første 4-5 timer af gæringen, hvilket giver en sart farve. Vinen består af 30-38% Chardonnay og 62-70% Pinot Noir fra Roederers ældste vinstokke i Cumières. Ingen malolaktisk gæring, men 20-22% modnes på træfade. Flaskegæringen varer 4 år, og vinen lagres yderligere 6 måneder efter degorcering. Liqueur de dosage udgør 8-10 g pr. liter og består af vine fra Roederers bedste Grands Crus marker. Vinen har en kompleks duft af modne, røde frugter og ristet brød. Smagen er elegant med en aromatisk finish. Brut Rosé passer godt til fede fisk, lamme- eller kalvekød, modne oste eller desserter med æg. Roederer Estate

Louis Roederer Nv Champagne Brut Premier 600cl

Louis Roederer Brut Premier er en Champagne, der modnes i flaske i tre til fire år, hvilket giver en perfekt balance og en frugtrig bouquet. Den har eksotiske noter af honning, vanilje, mandler og ristet brød samt en delikat og kompleks finish. Denne vin er ideel som aperitif på grund af sin friskhed og finesse, men dens struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og ikke for søde desserter. Louis Roederer råder over 180 ha af Champagne områdets bedste vinmarker, klassificeret som Premier og Grand Cru. Huset dækker 80-85% af sit behov med druer fra egne marker i de tre bedste regioner i Champagne: Montagne de Reims, Vallée de la Marne og Côte des Blancs. 97% af vinmarkerne er klassificerede som Grand Cru eller Premier Cru. Vinificeringen foregår i moderne, rustfri ståltanke, hvilket sikrer optimal hygiejne og kontrol over processerne. Roederer opbevarer sine kendte Vins de Réserve, et lager af gamle vine, på flerårsbrugte egetræsfade. Rémuage, drejning af flasken, foregår stadig med hånd, og flaskerne lagres i mindst 6 måneder efter dégorgement for at sikre høj kvalitet.

Champagne Dumangin Fils Premier Cru Extra Brut 2010 Rosé

Druedyrkning i Dumangin-familien går 350 år tilbage. Gilles Dumangin er femte generation af champagneproducenter og efterfulgte sin far, Jacky, i det 21. århundrede. Dumangin Grand Réserve er anerkendt af Guide Hachette 2008 med en Coup de Coeur. Champagne Premier Cru Rosé de Saignée er delikat og feminin, ideel til fisk, skaldyr og østers, samt som aperitif. Vinmarker: Chigny Les Roses Sammensætning: 50% Meunier, 25% Pinot Noir, 25% Chardonnay Vinifikation: Rustfrit stål, maceration i 72 timer Kork: Diam kork (ingen korksmag) Disgorgement: Ekstra Brut (5,3 g/L)