Carole Noizet Champagne Demi-Sec

Champagne Carole Noizet er en fremadstormende vinmager, kendt for deres prisvindende cuvees. Noizet-familien har dyrket vin i tre generationer og er uafhængige vigneroner i Champagne. Cuvée Selection fra Maison Carole Noizet har fået 2 stjerner i Hachette-guiden. Denne unikke blanding består af 50 % Chardonnay for friskhed, 30 % Meunier for frugt og 20 % Pinot for finesse. Denne champagne er ideel som aperitif og til forretter. Nyd den med vennerne og afslut dagen på bedste vis.

249 kr

Andre kiggede også på

Carole Noizet Champagne Brut Rosé

Carole Noizet er en fremadstormende vinmager, kendt for deres prisvindende cuvees. Noizet-familien har dyrket vin i tre generationer og er uafhængige producenter i Champagne. Den smukke roséfarve og den delikate frugtsmag (røde frugter) gør denne vin til et originalt indslag på dit bord. En romantisk og sensuel side, der vil overraske dine gæster. En ekstra festlig note at opdage til aperitif, men også til isdesserter og bagværk. Perfekt til en romantisk aften for to! Til særlige øjeblikke! Guldmedalje i Guide Gilbert & Gaillard 2015 & 2018.

Champagne Carole Noizet Brut Tradition

Denne cuvée repræsenterer klassisk champagnetradition, lavet af sorte druer (pinot meunier og pinot noir). Den har en kraftig og vedvarende eftersmag med en behagelig friskhed. Perfekt til enhver lejlighed.

Carole Noizet Champagne Demi-Sec

Champagne Carole Noizet er en fremadstormende vinmager, kendt for deres prisvindende cuvees. Noizet-familien har dyrket vin i tre generationer og er uafhængige vigneroner i Champagne. Cuvée Selection fra Maison Carole Noizet har fået 2 stjerner i Hachette-guiden. Denne unikke blanding består af 50 % Chardonnay for friskhed, 30 % Meunier for frugt og 20 % Pinot for finesse. Denne champagne er ideel som aperitif og til forretter. Nyd den med vennerne og afslut dagen på bedste vis.

Carole Noizet Champagne Rosé de Saignée

Carole Noizet er en fremadstormende vinmager, kendt for deres prisvindende cuvees. Noizet-familien har dyrket vin i tre generationer og er uafhængige producenter i Champagne. Denne vinificeringsmetode består i at lade druerne macerere i nogle dusin timer, så saften farves naturligt. Denne teknik frigiver en palet af aromaer med en enestående rigdom og kraft. Champagnen er dejlig frugtig, fyldig og aromatisk.