Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2011

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2011 er en eksklusiv Champagne lavet udelukkende af første presning (Cuvée). Fermenteringen sker både i termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade. Alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede smag. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke Chardonnay-terroir. Huset blev grundlagt af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru), samt marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar. Druerne håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.

995,-699 kr

Andre kiggede også på

Champagne Blanc de Blancs Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs åbner med friske og delikate aromaer af citrus, grønne æbler, brød-dej og kridt. I smagen kombinerer den på flotteste vis den feminine og slanke frugt med en så fokuseret og syresprød stil, at helhedsindtrykket viser i

Pierre Morlet Blanc de Blancs Premier Cru

Velkommen til Champagne-huset Pierre Morlet. Vores Blanc de Blanc Brut er fremstillet af 100% Chardonnay fra 1. Cru- og Grand Cru-vinmarker i Avenay Val d’Or, Mutigny og Aÿ-Champagne. Vinen gennemgår klassisk vinificering med første-gæring på temperaturregulerede ståltanke, malolaktisk gæring og modning "sur lie" på ståltanke og franske egefade. Anden-gæringen sker på flaske i 3 år, efterfulgt af 2 år med flaskerne med halsen nedad. Dégorgement udføres efter klassisk remuage, og flaskerne hviler yderligere i 3 måneder inden frigivelse. Blanc de Blanc Brut har små, vedvarende bobler og en lysgylden farve. Duften er dyb og eksotisk med noter af akacieblomster, citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner, mandler og friskbagt brød. Smagen er sprød med eksotiske frugttoner, mineralitet og god fedme. Den er harmonisk og appetitvækkende med krydrede og røgede toner til sidst, hvilket gør vinen kompleks. Serveres som aperitif eller til fisk- og skaldyrsretter i cremede saucer. Prøv den også til asiatiske retter med lyst kød.

Carole Noizet Champagne Blanc de Blancs

Dette område er kendt for sine røde druer, men de hvide druer spiller også en vigtig rolle. Carole har modtaget en guldmedalje fra Gilbert og Gaillard for sin blanc de blancs, lavet af 100% Chardonnay. 15% af vinen lagres på eg, hvilket tilfører dybde og balance. Vinen har aromaer af æbler og modne pærer, og dens balance og intensitet giver den en delikat personlighed. Den passer godt til fisk og fungerer som en raffineret apéritif.

Diebolt Vallois Blanc de Blancs Vintage 2010

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 Diebolt-Vallois Blanc de Blancs 2010 er fremstillet udelukkende af Cuvée (første pres). Fermenteringen sker på termostatstyrede ståltanke og store egetræsfade, og alle husets Champagner gennemgår malolaktisk fermentering, undtagen Fleur de Passion. Reservevinene opbevares 14 meter nede i kælderen på ståltanke eller store egetræsfade, hvilket giver Champagnerne deres bløde og afrundede karakter. Champagnehuset Diebolt-Vallois ligger i Grand Cru kommunen Cramant i Côte de Blancs, kendt for sit unikke terroir, specielt for Chardonnay. Huset er et familieforetagende startet af Jacques Diebolt og Nadia Vallois, og i dag er deres børn Arnaud og Isabelle også involveret. Diebolt-Vallois ejer 11 hektar vinmarker, primært i Cramant (Grand Cru) og Cuis (Premier Cru). De har også marker i Chouilly, Montagne de Reims og Côte de Bar, plantet med Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Alle druer håndplukkes, og hver parcel presses og vinificeres separat.