Leclerc Briant Abyss 2016 MAGNUM 150cl

BESKRIVELSE Champagnen fra havets bund! Du læste rigtigt! Denne Champagne der er produceret af luksus champagnehuset Leclerc Briant, er hentet op fra havets bund, efter at have ligget og modnet i 12 måneder på 60 meters dybde. . Det resulterer i en smuk gylden farve, der sammen med fine bobler rummer frugtige noter, der midt på ganen bliver mineralske. En harmonisk balance som ingen anden Champagne. Unikt! I samarbejde med Amphoris, et firma specialiseret i undervandsoperationer, skabte champagnehuset Leclerc Briant Abyss-cuvéen, med 2016-høsten, som er specielt dedikeret til undervandsældning, her i magnum. Druer er udvalgt for deres berømte kalkholdige jordbund, i perfekt harmoni med den sedimentære marinekælder i Stiff Bay, nær Ouessant-øen i Bretagne. Denne enestående cuvée er lige så udviklet af Chardonnay, Pinot noir og Pinot Meunier. Eksklusivt hentet fra 2016-høsten, opsuget i 2020 og derefter nedsænket under havet i august samme år.  Abyss 2016 blev rejst fra dybet i august 2021. Ved første øjekast viser denne champagne fine og levende bobler, der annoncerer en rig og frisk vin.  På næsen opdager du en dyb og koncentreret fornemmelse. Smagen er skarp og frisk med en cremet op brusning.  Champagnen udvikler en frugtagtig struktur, understreget af en citrussyre.  Finishen er harmonisk og gengiver kalkstens delikatesse.  Saltvandsaftrykket er tydeligt mærkbart. Smagningen demonstrerer husets perfekte knowhow og afslører en sandet og mineralsk signatur. Denne magnum er den ideelle partner til atlantiske østers, rå laks eller en grillet John Dory-fisk. . . Cuvée Abyss 2016 fra Maison Leclerc Briant præsenteres i sin elegante trækasse. Leclerc Briant Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

4495 kr

Andre kiggede også på

Leclerc Briant Abyss rosé Champagne 2018

BESKRIVELSE Abyss Rosé Vintage 2018 er den første udgivelse af Abyss i Rosé nogensinde! Den oprindelige Abyss blev første gang skabt for ca. 10 år siden, da Leclerc Briant i samarbejde Amphoris, et firma, der er specialiseret i undersøiske projekter nedsænkede Vintage 2012 til 12 måneders lagring på 60 meters dybde... Abyss Rosé 2018 blev blendet og tappet i juni 2019, disgorget i juli 2021 og derefter blev den i september 2021 fragtet til Bretagne, hvor den tilbragte lidt over 10 måneder på 60 meters dybde før den blev hentet op i juli 2022. Druerne, der udgør denne Champagne, blev høstet fra udvalgte Champagne-landsbyer, kendt for deres specifikke kalkstensundergrund; omhyggeligt udvalgte terroirer, der er i perfekt resonans med det marine sediment, der ligger i Stiffbugten, på den østlige spids af "Ile d'Ouessant" ud for Frankrigs kyst i Bretagne. Vejret: 2018 var et meget usædvanligt år i mere end én forstand. Efter en usædvanlig regnfuld vinter var foråret meget mildt. Varmen førte stormfuldt og til tider ødelæggende vejr med sig samt varierende nedbør gennem hele forsommeren. Sommeren var meget varm, tør og solrig og overgik selv de rekordhøje temperaturer i 2003. 2018 er derfor et nyt benchmark for Champagne-regionen med hensyn til varme, tørke og solskinniveauer. Teknisk information: Vinmarker: 100% Premier Cru | Chardonnay: Bisseuil | Pinot Noir: Les Riceys Druer: 85% Chardonnay & 15% Pinot Noir (vinificeret som rødvin) Rødvin: 15% fra Les Riceys Aftapning: juni 2019 Disgorged: juli 2021 Nedsænket: september 2021 Dosage: 0 g/l Drik: Nu til 2032 Smagsnoter Den har en velduftende og udviklende Pinot-næse, som kommer med velsmagende noter af kirsebær og bittermandel. På ganen fremhæves de burgundiske toner yderligere og de mineralske smage stammer fra månederne tilbragt på bunden af havet. Leclerc Briant Abyss   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gode tilbud før alle andre.

Leclerc Briant Abyss 2017 i Gaveæske

BESKRIVELSE Champagnen fra havets bund! Du læste rigtigt! Denne Champagne der er produceret af luksus champagnehuset Leclerc Briant, er hentet op fra havets bund, efter at have ligget og modnet i 12 måneder på 60 meters dybde.. Det resulterer i en smuk gylden farve, der sammen med fine bobler rummer frugtige noter, der midt på ganen bliver mineralske. En harmonisk balance som ingen anden Champagne. Cuvée Abyss er en champagne med en bestemt maritim karakter, der har draget fordel af at blive modnet på bunden af havet. At smage på det er at opdage og værdsætte de samme mineralkvaliteter, som man finder i de kridtagtige og sandede jordarter i Champagne-terroiret, hvor den havde sin oprindelse. Meget begrænset mængder!! Dette er nu den tredje frigivelse baseret på vin fra 2016-høsten, blandet og tappet i foråret 2019, disgorged i forsommeren 2019 og derefter videre til Brittany, hvor den tilbragte lidt over 12 måneder i 60 meter dybde, før den blev hentet i efteråret 2020. Druerne, der udgør denne cuvée, blev høstet fra udvalgte Champagne-landsbyer, der er kendt for deres specifikke kalkstenundermiljø. 34% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier og 33% Chardonnay. Leclerc Briant   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud før alle andre

Leclerc Briant Abyss 2016 i Gaveæske

BESKRIVELSE Champagnen fra havets bund! Du læste rigtigt! Denne Champagne der er produceret af luksus champagnehuset Leclerc Briant, er hentet op fra havets bund, efter at have ligget og modnet i 12 måneder på 60 meters dybde.. Det resulterer i en smuk gylden farve, der sammen med fine bobler rummer frugtige noter, der midt på ganen bliver mineralske. En harmonisk balance som ingen anden Champagne. Cuvée Abyss er en champagne med en bestemt maritim karakter, der har draget fordel af at blive modnet på bunden af havet. At smage på det er at opdage og værdsætte de samme mineralkvaliteter, som man finder i de kridtagtige og sandede jordarter i Champagne-terroiret, hvor den havde sin oprindelse. Meget begrænset mængder!! Dette er nu den tredje frigivelse baseret på vin fra 2016-høsten, blandet og tappet i foråret 2019, disgorged i forsommeren 2019 og derefter videre til Brittany, hvor den tilbragte lidt over 12 måneder i 60 meter dybde, før den blev hentet i efteråret 2020. Druerne, der udgør denne cuvée, blev høstet fra udvalgte Champagne-landsbyer, der er kendt for deres specifikke kalkstenundermiljø. 34% Pinot Noir, 33% Pinot Meunier og 33% Chardonnay. Leclerc Briant Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Leclerc Briant Abyss 2016 MAGNUM 150cl

BESKRIVELSE Champagnen fra havets bund! Du læste rigtigt! Denne Champagne der er produceret af luksus champagnehuset Leclerc Briant, er hentet op fra havets bund, efter at have ligget og modnet i 12 måneder på 60 meters dybde.. Det resulterer i en smuk gylden farve, der sammen med fine bobler rummer frugtige noter, der midt på ganen bliver mineralske. En harmonisk balance som ingen anden Champagne. Unikt! I samarbejde med Amphoris, et firma specialiseret i undervandsoperationer, skabte champagnehuset Leclerc Briant Abyss-cuvéen, med 2016-høsten, som er specielt dedikeret til undervandsældning, her i magnum. Druer er udvalgt for deres berømte kalkholdige jordbund, i perfekt harmoni med den sedimentære marinekælder i Stiff Bay, nær Ouessant-øen i Bretagne. Denne enestående cuvée er lige så udviklet af Chardonnay, Pinot noir og Pinot Meunier. Eksklusivt hentet fra 2016-høsten, opsuget i 2020 og derefter nedsænket under havet i august samme år. Abyss 2016 blev rejst fra dybet i august 2021. Ved første øjekast viser denne champagne fine og levende bobler, der annoncerer en rig og frisk vin. På næsen opdager du en dyb og koncentreret fornemmelse. Smagen er skarp og frisk med en cremet op brusning. Champagnen udvikler en frugtagtig struktur, understreget af en citrussyre. Finishen er harmonisk og gengiver kalkstens delikatesse. Saltvandsaftrykket er tydeligt mærkbart. Smagningen demonstrerer husets perfekte knowhow og afslører en sandet og mineralsk signatur. Denne magnum er den ideelle partner til atlantiske østers, rå laks eller en grillet John Dory-fisk... Cuvée Abyss 2016 fra Maison Leclerc Briant præsenteres i sin elegante trækasse. Leclerc Briant Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.