Chassagne-Montrachet 2022

Benoits Chassagne Montrachet er en sprød og rasende elegant Chassagne, som bare præsterer på langt højere niveau, end dens Villages-status tilskriver.

589,-529 kr

Andre kiggede også på

Chassagne-Montrachet 2021

Benoits Chassagne Montrachet er en sprød og rasende elegant Chassagne, som bare præsterer på langt højere niveau, end dens Villages-status tilskriver. Her i årgang 2021, hvor udbytterne var historisk lave, viser den sig endnu mere sprød og fokuseret end d

Domaine Morey-Coffinet Chassagne-Montrachet 1er Cru En Remilly 2019

Oplev essensen af Chassagne med Domaine Morey-Coffinet's hvidvine. Med en base af 1er Crus fra sydøstvendte bjergsider, byder disse vine på duftende aromaer, perfekt egetræsintegration og kraftfuld mineralitet. Ideelle til at nyde nu eller lagre i et årti. Domaine Morey-Coffinet, beliggende i Chassagne-Montrachet, strækker sig over 8,5 hektar. Vingården er resultatet af en fusion mellem Marc Morey og Fernand Coffinet. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, med premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets, samt parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og vinene lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Domaine Morey-Coffinet - Chassagne Montrachet Blanc 2018

Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, herunder premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Chassagne-Montrachet Rouge 2018

Saftig og intens vin med noter af jordbær og brombær. Smagen er frisk med røde frugter og et urtet element, der giver kant. Let afkølet er den perfekt til grillet svinekød. Chassagne-Montrachet producerer også fremragende pinot noir. Druerne høstes og sorteres i hånden, og kun de bedste bruges. Efter afstilkning, presning og gæring lagres vinen i 13 måneder på egetræsfade, hvoraf 25 % er nye.