Domaine de la Croisée Comtoise, Chardonnay 2021

Vinen står med en klar, strågul farve og viser friske og kølige aromaer af citrus, æbler, abrikos, brødkrummer og våde sten.

209,-189 kr

Andre kiggede også på

Clos de la Roche Domaine Dujac 2011 Grand Cru

BESKRIVELSE Clos de la Roche Domaine Dujac 2011 God mørkerød farve. Moskus, pebret aroma af røde kirsebær, rosenblad og underbusk. Silkeblød, rig og fint kornet, med udefinerbare smagsoplevelser af røde bær, kirsebær, pebrede urter og krydderier, der spreder sig ud og mætter ganen uden at efterlade indtryk af vægt. Vidunderligt smidig, energisk vin med enestående kompleksitet og bredde i eftersmagen. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Domaine de Rochebin Bourgogne Chardonnay 2021

BESKRIVELSE Domaine de Rochebin Bourgogne Chardonnay 2021 De bedste Chardonnays i verden kommer fra Bourgogne, og denne er ingen undtagelse med sit cremede og smagsfulde udtryk Denne sprøde og imødekommende hvidvin fra Domaine de Rochebin byder på en velsmagende og kompleks oplevelse. Dyrket i de ikoniske vinmarker i Bourgogne er denne vin et udtryk for stedets historie og natur. Fadlagret: Chardonnayen har ligget på fad i 12 måneder, hvor den har suget lækre, komplekse noter til sig Prestigefyldt region: Bourgogne er en af Frankrigs mest anderkendte regioner, hvor Chardonnay-druen stortrives, og er af mnage betragtet som den bedste region for drue-sorten Vingård og produktion Domaine de Rochebin strækker sig over syv hektar vindyrkningsarealer omkring landsbyen Meursault. Her dyrkes chardonnay druer med respekt for naturen, hvor jorden med sin kalkrige sammensætning sørger for at understrege druernes aromatiske potentiale. En skånsom produktionsproces med naturnær gæring og moden lagring bidrager til at bevare vinens elegante stil. Domaine de Rochebin ligger i en højde af 450 meter på en bakketop med udsigt over Saône-sletten, i området "en Normant", tæt på Azé, en by kendt for sine forhistoriske huler. Domainets våbenskjold har kraniet af en løve, der minder om den store løve, der blev fundet i en af hulerne. Azés skovklædte skråning grænser op til byen Cluny, hvis kloster var et af de førende steder inden for middelalderens kristendom. De fleste af domaineets vinmarker stammer fra klostrets tidligere ejendomme. Så langt tilbage som år 1000 arbejdede munkene i vinmarkerne. Dettedomaine ejer 47 hektar vinmarker, der giver mulighed for dyrkning af alle de prestigefyldte druesorter fra Bourgogne. Marillier-familien har været vinavlere fra far til søn siden 1921. Jean-Pierre Marillier har netop overdraget domaineet til dets nye ejer, hans søn Mikaël, en entusiastisk ung producent med en lovende fremtid. Domainet beskæftiger ni fuldtidsansatte. Næsen byder velkomment på en duft af solmodne pærer, abrikos og lime, der blander sig med mere florale toner. I ganen er vinen smidigt balanceret mellem syrerig frugt og bløde, cremede toner. En frisk, mineralsk afslutning bidrager til at understrege vinens typiske chardonnay-karakter. Dette er en perfekt vin til fisk, skaldyr og let stegte retter.  Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Domaine De La Croix Belle, Les Champs des Grillons Rosé 2021

BESKRIVELSE OM VINEN I 1977 påbegyndte Jacques og Françoise Boyer deres projekt om at bygge en vingård af topkvalitet på skråningerne af Cévennerne, lige nord for Béziers i Languedoc. Eksisterende vinmarker blev genplantet, og kælderen gennemgik en omfattende modernisering. 110 hektar vinstokke plantet med 16 forskellige sorter producerer en bred vifte af vine, der giver fremragende værdi for pengene på alle kvalitetsniveauer. SMAGSNOTER Blomsteraromaer med et strejf af krydderi; raffineret og elegant på ganen. Lys og nem at drikke, perfekt til en solskinsdag. PASSER TIL Bedst som aperitif, men velegnet til let fingermad eller delikate skaldyrsretter. DETALJE Den glamourøse emballage er lavet ud fra ideen om, at man ’drikker hvad man ser’; deraf den klare etiket og det attraktive flaskedesign.

Domaine de la Gayère Rasteau Le Clos d’Anaïs et Adrien 2018 Rouge

BESKRIVELSE Domaine de la Gayère er smukt beliggende i den sydlige udkant af den maleriske landsby Cairanne. Det er en landsby med mindre end tusinde indbyggere, hvor mindst 70% af indbyggerne har noget med vindyrkning at gøre. Christèle Plantevin er den femte generation af en familie, der lidenskabeligt har lavet smukke vine på dette domæne siden 1902. Bølgende skråninger med de klassiske druesorter fra Côtes du Rhône. De fleste stokke er over 30 år gamle. Kombinationen af ​​vinmarkernes alder og jordtype; rød ler og småsten, sørger for, at der laves intense og rige vine her. 50% Grenache, 50% Mourvèdre, noter af rød og sort frugt med den typiske garrigue, som du ofte finder i vine fra denne region. En fyldig vin, der modnes i 12 til 15 måneder i betontanke. Den har en meget lang finish.