Domaine De La Croix Belle, Les Champs des Grillons Rosé 2023

Om Vinen Jacques og Françoise Boyer grundlagde i 1977 en vingård på Cévennernes skråninger i Languedoc. De genplantede vinmarker og moderniserede kælderen. Vingården har 110 hektar med 16 forskellige druesorter, der producerer kvalitetsvine til gode priser. Smagsnoter Blomsteraromaer med et strejf af krydderi; raffineret og elegant på ganen. Lys og nem at drikke, perfekt til en solskinsdag. Passer Til Ideel som aperitif, men også velegnet til let fingermad eller skaldyrsretter. Detalje Flasken har en klar etiket og et attraktivt design.

129,-109 kr

Andre kiggede også på

Domaine de la Croisée Comtoise, Chardonnay 2022

Vinen står med en klar, strågul farve og viser friske og kølige aromaer af citrus, æbler, abrikos, brødkrummer og våde sten. Smagen følger smukt op, hvor sprød og letløbende frugt balanceres af en saftig, fokuseret syrerygrad og en lang, præcis

Domaine de la Croisée Comtoise, Savagnin 2018

Croisée Comtoise, Savagnin står med en strågul farve og viser kraftfulde, nuancerede aromaer af citrus, pære, hvid fersken, nødder, champignon og våde sten.  Smagen følger på mere lineær vis op, hvor ren og silkeblød frugt med stor energi smyge

Domaine Les Chaumes Sancerre Rosé 2022

Vinen har en flot lyserød farve, mineralske noter og flint i duften, samt en fyldig frugtsmag og lang afslutning. Perfekt til enhver forret. Domaine "Les Chaumes" drives af Bardin-familien siden 1970. Jean-Jacques Bardin styrer 33 hektar vinmarker i Pouilly-sur-Loire, Saint Andelain, Saint-Satur, Sancerre og Verdigny. En moderne vingård med høj kvalitet og traditionelle metoder.

La Croix Belle – Coussan Blanc 2023

Vinen fremstår med en smuk, bleg gylden farve. Aromaen er intens og udtryksfuld, med noter af frisk mandel, tørrede blomster, kandiseret citron og kastanjer. Smagen er cremet, fyldig og sensuel, med en afslutning af cyprestræ. Denne chardonnay er en opulent vin inspireret af Middelhavet. Jordbunden består af ler og kalksten med grus og småsten i underlaget. Vinstokkene er mellem 15 og 20 år gamle, og udbyttet er 45 hektoliter pr. hektar. Vinen dyrkes økologisk med Guyot- eller Lépine-beskæring og naturligt græsdække mellem rækkerne. Druerne sorteres omhyggeligt ved høsten. Vinificeringen er traditionel med gæring i tanke. Vinen lagres på bærmen i 3-4 måneder med omrøring i tanken. For at tilføre fylde og kompleksitet gæres 5% af vinen på egetræsfade.