Domaine Morey-Coffinet - Batard Montrachet Grand Cru 2019

Batard fra Domaine Morey-Coffinet er en eksklusiv vin, der produceres i meget begrænset mængde. Thibault ejer kun 0,13 hektar og fremstiller cirka ét fad om året. Denne vin er uimodståelig nu og kan ældes i over et årti. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er resultatet af en fusion mellem Marc Morey og Fernand Coffinet. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, inklusive premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og vinen lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

3999 kr

Andre kiggede også på

Lucien Le Moine Criots Batard Grand Cru 2019

Lucien le Moine i Bourgogne, drevet af Rotem og Mounir Saouma siden 1999, producerer unikke Bourgognevine. Parret, oprindeligt fra Israel og Libanon, er kendt for deres kompromisløshed og innovation. Mounir, efter ønologistudier i Montpellier og arbejde som kældermester i Israel, kom til Bourgogne i 1995 for at arbejde med Chardonnay og Pinot Noir. Han blev ansat som kældermester hos en stor negociant i Bourgogne og arbejdede blandt de bedste vinproducenter. Mounir grundlagde Lucien le Moine med en idé om at købe topvine fra udvalgte producenter og vinificere dem i sin kælder i Beaune på nye egetræsfade fra Bourgogne. Chassagne-Montrachet, nabo til Saint-Aubin, Puligny-Montrachet og Meursault, er kendt for nogle af Frankrigs bedste hvidvine. Grand Cru markerne Criots-Bâtard-Montrachet, le Montrachet og Bâtard-Montrachet ligger her. Områdets særlige karakter skyldes jordbunden, som består af kalkstensmergel blandet med rødt grus.

Domaine Chanzy Clos De Vougeot Grand Cru 2016

Top Grand Cru Bourgogne - Kun 684 flasker produceret Clos de Vougeot er kendt for sin kalkholdige jordbund, ideel til Pinot Noir. Årgangen 2016 er rost for sin balance og elegance. Vinen er lagret i egetræsfade i 16 måneder og derefter 2 måneder i ståltanke. Farven er dyb rubin, og næsen byder på en kompleks buket af blomster- og frugtaromaer med modne røde frugter som kirsebær og hindbær, samt undertoner af jord, krydderier og træ. Smagen er rig og fyldig med integrerede tanniner, noter af røde bær og en karakteristisk mineralitet. Perfekt afstemt syrlighed og en lang, kompleks eftersmag. Vinen kan drikkes nu med dekantering eller gemmes i 15-20 år. CHANZY

Domaine Morey-Coffinet - Chassagne Montrachet 1. Cru En Cailleret 2019

Chassagne-Montrachet En Cailleret fra Morey-Coffinet er en biodynamisk og økologisk vin fra Premier Cru-parceller plantet mellem 1985 og 1990. Vinen lagres 15 måneder på egetræsfade, hvoraf 35% er nye, og filtreres ikke før aftapning. Den har en intens gylden farve med noter af pistolflint, blomster, hvide frugter og hasselnødder. Smagen er kraftfuld med mineralsk spænding og noter af ristet honning og frugt. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser, med vinmarker i Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og lagringen sker på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Maison Morey Coffinet - Saint Aubin 1er Cru - Les Frionnes 2019

Saint-Aubin Premier Cru Les Frionnes er en Chardonnay-vin, lagret i 10 måneder på egetræsfade, hvoraf 30% er nye. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, med premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk og lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.