Domaine Morey-Coffinet - Chassagne Montrachet Blanc 2018

BESKRIVELSE INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet.

649 kr

Andre kiggede også på

Domaine Morey-Coffinet - Batard Montrachet Grand Cru 2019

BESKRIVELSE Batard behøver vel ikke den store præsentation. Thibault ejer 0,13 ha. og laver omtrent 1 fad om året.  --   Det fås ikke større ..  !!! Det er svært at gå galt her. Næsten uimodståelige nu, disse vine vil selvfølgelig ældes i et årti eller mere med lethed.! INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer

Domaine Morey-Coffinet - Chassagne Montrachet 1. Cru En Cailleret 2019

BESKRIVELSE Denne Chassagne-Montrachet En Cailleret kommer fra to Premier Cru-parceller fra Morey-Coffinet ejendom, der dækker 0,65 hektar i alt, plantet mellem 1985 og 1990. På den ene af dem, plantet på en bjergskråning med højde (300 meter), er skråningerne vigtige . Det andet plot er lidt under. Kulturen er biodynamisk og organisk (siden 2018) med en ler-kalkstensjord. Lagringen varer 15 måneder på egetræsfade (inklusive 35% nyt træ) på 228 og 350 liter. Vinen filtreres ikke før aftapning. Ved smagning afslører cuvéen en intens gylden farve med en buket af pistolflint, blomster, hvide frugter og hasselnødder. I ganen er vinen kraftfuld og salig med mineralsk spænding og ristede, honning- og frugtagtige noter. INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer

Domaine Morey-Coffinet Saint-Romain Sous le Château 2019

BESKRIVELSE INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer

Domaine Morey-Coffinet - Batard Montrachet Grand Cru 2018

BESKRIVELSE Batard behøver vel ikke den store præsentation. Thibault ejer 0,13 ha. og laver omtrent 1 fad om året.  --   Det fås ikke større ..  !!! Det er svært at gå galt her. Næsten uimodståelige nu, disse vine vil selvfølgelig ældes i et årti eller mere med lethed.! INFORMATION OM DOMÆNE MOREY-COFFINET Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og er en 8,5 hektar stor vingård, der er et resultat af at slutte sig til Marc Morey og Fernand Coffinets godser. De fleste af vinmarkerne ligger i Chassagne-Montrachet, herunder den berømte premier crus la Romanée, Remilly og les Caillerets, men godset har også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene er dyrket økologisk (under certificering) og lagringen sker på egetræsfade som kan være op til 60% nye afhængig af årgange og cuvéer