Morey Coffinet Corton Charlemagne Grand Cru 2018

Corton-Charlemagne er en fyldig og intens vin med imponerende volumen. Den byder på smagsnoter af citruscreme, nougatine, kanel og vild honning. Denne vin ældes godt i over et årti. Domaine Morey-Coffinet, beliggende i Chassagne-Montrachet, er en 8,5 hektar stor vingård, skabt af Marc Morey og Fernand Coffinet. Vinmarkerne findes i Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og vinen lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

3995 kr

Andre kiggede også på

Méo Camuzet Corton Charlemagne Grand Cru 2021

Domaine Méo-Camuzet er en af Bourgognes mest berømte vinproducenter, grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet af Etienne Camuzet. Ejendommen består af nogle af de mest prestigefyldte parceller, herunder de bedste på Grand Cru-marken Clos de Vougeot. Efter Etienne Camuzet arvede Maria Noirot vinmarkerne, men testamenterede dem til Jean Méo, da hun var barnløs. Jean Méo ansatte den legendariske vinmager Henri Jayer, som satte høje standarder for vinene. I 1985 begyndte ejendommen at sælge vinene direkte, og fra 1988 overtog Jean Méo ansvaret for markerne. Siden 1989 har Jean-Nicolas Méo, Jean Méos søn, ledet domainet sammen med Christian Faurois, og de har fortsat at opretholde og udbygge de ambitiøse mål. Domaine Méo-Camuzet rangerer stadig blandt de bedste i Bourgogne. MEO CAMUZET: https://www.meo-camuzet.com/fr/

Domaine Morey-Coffinet - Puligny Montrachet 1er Cru Les Pucelles 2019

Puligny Pucelles 2019 er en fremragende vin fra en 12,3 hektar stor Premier Cru-vingård i Puligny-Montrachet, Bourgogne. Beliggende ved siden af Batard Montrachet, tilbyder denne vin en frisk og kompleks smagsprofil med noter af lime, grapefrugt, æble, pære og mirabelle blommer samt en dynamisk mineralitet. Den er næsten uimodståelig nu og vil ældes yndefuldt i et årti eller mere. Domaine Morey-Coffinet, beliggende i Chassagne-Montrachet, er en 8,5 hektar stor vingård, der dyrker vinstokke økologisk. Vingården lagrer vinene på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Domaine Morey-Coffinet - Batard Montrachet Grand Cru 2018

Batard fra Domaine Morey-Coffinet er en eksklusiv vin, der produceres i meget begrænset mængde. Thibault ejer kun 0,13 hektar og fremstiller cirka ét fad om året. Denne vin er uimodståelig nu og kan ældes i over et årti. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er resultatet af en fusion mellem Marc Morey og Fernand Coffinet. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, inklusive premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets. Der er også parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og vinen lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Domaine Morey-Coffinet - Chassagne Montrachet 1. Cru En Cailleret 2019

Chassagne-Montrachet En Cailleret fra Morey-Coffinet er en biodynamisk og økologisk vin fra Premier Cru-parceller plantet mellem 1985 og 1990. Vinen lagres 15 måneder på egetræsfade, hvoraf 35% er nye, og filtreres ikke før aftapning. Den har en intens gylden farve med noter af pistolflint, blomster, hvide frugter og hasselnødder. Smagen er kraftfuld med mineralsk spænding og noter af ristet honning og frugt. Domaine Morey-Coffinet ligger i Chassagne-Montrachet og dækker 8,5 hektar. Vingården er en sammenslutning af Marc Morey og Fernand Coffinets godser, med vinmarker i Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og lagringen sker på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.