Vina Marro Blanco Bodegas Domeco de Jarauta 2021

BESKRIVELSE Vina Marro Rioja Blanco Bodegas Domeco de Jarauta 2021 Viña Marro Rioja Blanco er lavet på 100% Garnacha Blanca-druer fra ca. 25 år gamle vinstokke. Efter en håndplukning med grundig sortering bliver druerne transporteret til vingården under kølige forhold og presses straks. Efter en kølig gæring og en maceration i 7 dage med bundfaldet (”sur lie”), bliver vinen modnet i 4 måneder på en kombination af 60% amerikanske og 40% europæiske træfade, med i alt 50% nye fade. I duften charmerer vinen med en frisk, blomsteragtig karakter, med sarte nuancer af akacieblomster og violer samt federe toner af lyse blommer og modne abrikoser. Smagen er tør og en smule krydret, med klassiske Garnacha Blanca toner af ferskner, abrikoser og en god mineralitet. Vinen slutter med en lang, frisk og delikat eftersmag, hvor man sporer diskrete og let eksotiske toner fra opholdet på fad. Serveres sammen med pasta- eller risottoretter, med salater, skaldyr, fisk eller lyst kød.

119 kr

Andre kiggede også på

Vina Marro Gran Reserva Bodegas Domeco de Jarauta 2017

BESKRIVELSE Vina Marro Gran Reserva Bodegas Domeco de Jarauta 2017 2017 var en rigtig god årgang i Rioja, præget af tørke men med passende mængder regn i september, hvilket havde en meget positiv indvirkning på druerne, der blev høstet i perfekt tilstand ift. såvel modenhed som sundhed. Druerne er dyrket på ejendommens bedste og ældste parceller, varierende i alder fra 30 til 65 år, og som primært består af ler og kalksten. Gæringen foretages i rustfrie ståltanke og den efterfølgende modning i egetræsfade står på i 30 mdr. efterfulgt af 40 mdr. på flaske. Fadenes sammensætning og herkomst må betegnes som ganske utraditionel, da de kommer fra både USA, Frankrig, Ungarn og Rusland, hvilket er med til at tilføre større kompleksitet til vinen. Dyb rubinrøde farve. Aromatisk og kompleks duft af moden frugt, krydderurter, et strejf af lakrids samt røgede og ristede noter fra den lange fadlagring. Smagen er kraftig og koncentreret med indslag af mørk chokolade, toffee, ristet brød og let rosinagtige nuancer. De fint afstemte tanniner er modne og runde og eftersmagen er meget harmonisk, intens og længevarende. Servér vinen ved 16-17 grader til de bedste kødretter af lam, okse og råvildt. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Vina Marro Gran Reserva Bodegas Domeco de Jarauta 2012

BESKRIVELSE Vina Marro Gran Reserva Bodegas Domeco de Jarauta 2012 2012 var en rigtig god årgang i Rioja, præget af tørke men med passende mængder regn i september, hvilket havde en meget positiv indvirkning på druerne, der blev høstet i perfekt tilstand ift. såvel modenhed som sundhed. Druerne er dyrket på ejendommens bedste og ældste parceller, varierende i alder fra 30 til 65 år, og som primært består af ler og kalksten. Gæringen foretages i rustfrie ståltanke og den efterfølgende modning i egetræsfade står på i 30 mdr. efterfulgt af 40 mdr. på flaske. Fadenes sammensætning og herkomst må betegnes som ganske utraditionel, da de kommer fra både USA, Frankrig, Ungarn og Rusland, hvilket er med til at tilføre større kompleksitet til vinen. Dyb rubinrøde farve. Aromatisk og kompleks duft af moden frugt, krydderurter, et strejf af lakrids samt røgede og ristede noter fra den lange fadlagring. Smagen er kraftig og koncentreret med indslag af mørk chokolade, toffee, ristet brød og let rosinagtige nuancer. De fint afstemte tanniner er modne og runde og eftersmagen er meget harmonisk, intens og længevarende. Servér vinen ved 16-17 grader til de bedste kødretter af lam, okse og råvildt. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Vina Marro Blanco Bodegas Domeco de Jarauta 2021

BESKRIVELSE Vina Marro Rioja Blanco Bodegas Domeco de Jarauta 2021 Viña Marro Rioja Blanco er lavet på 100% Garnacha Blanca-druer fra ca. 25 år gamle vinstokke. Efter en håndplukning med grundig sortering bliver druerne transporteret til vingården under kølige forhold og presses straks. Efter en kølig gæring og en maceration i 7 dage med bundfaldet (”sur lie”), bliver vinen modnet i 4 måneder på en kombination af 60% amerikanske og 40% europæiske træfade, med i alt 50% nye fade. I duften charmerer vinen med en frisk, blomsteragtig karakter, med sarte nuancer af akacieblomster og violer samt federe toner af lyse blommer og modne abrikoser. Smagen er tør og en smule krydret, med klassiske Garnacha Blanca toner af ferskner, abrikoser og en god mineralitet. Vinen slutter med en lang, frisk og delikat eftersmag, hvor man sporer diskrete og let eksotiske toner fra opholdet på fad. Serveres sammen med pasta- eller risottoretter, med salater, skaldyr, fisk eller lyst kød. VINA MARRO Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD