Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne, Louis Bouillot MAGNUM

Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne, Louis Bouillot MAGNUM Perle de Vigne Brut er lavet på Pinot Noir (60%) fra Côte d'Or, Chardonnay fra Maconnais samt Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Den spændende druesammensætning skaber den rette harmoni mellem struktur, frugt og finesse. Perle de Vigne Brut har en flot lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er umiddelbar og frugtrig med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster. Smagen er tør med en god friskhed og samtidig en velour, der giver god fylde. Der er også toner af citrusfrugter og gule blommer. Perfekt som aperitif, men også velegnet til gastronomi. Restsukker: 10-12 g/l.

449 kr

Andre kiggede også på

Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne, Louis Bouillot MAGNUM

Cremant De Bourgogne Brut Perle de Vigne, Louis Bouillot MAGNUM Perle de Vigne Brut er lavet på Pinot Noir (60%) fra Côte d'Or, Chardonnay fra Maconnais samt Aligoté og Gamay fra det sydlige Bourgogne. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Den spændende druesammensætning skaber den rette harmoni mellem struktur, frugt og finesse. Perle de Vigne Brut har en flot lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er umiddelbar og frugtrig med nuancer af hvide ferskner og vilde blomster. Smagen er tør med en god friskhed og samtidig en velour, der giver god fylde. Der er også toner af citrusfrugter og gule blommer. Perfekt som aperitif, men også velegnet til gastronomi. Restsukker: 10-12 g/l.

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot

Cremant De Bourg Blanc De Blanc Perle D'ivoire, Louis Bouillot Perle d'Ivoire, Blanc de Blancs, er lavet på Chardonnay (90%) og Aligoté. Chardonnaydruerne kommer delvist fra Maconnais, hvor de tilfører vinen god fylde og blødhed, og fra Yonne (Auxerre), som bidrager med friskhed og nerve. Flaskegæringen varer mindst 12 måneder. Blanc de Blancs har en smuk lysgylden farve og en god mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er meget aromatisk med nuancer af vilde blomster, citrusfrugter og hasselnødder. Smagen er velouragtig med noter af rugbrød samt ferskner og blommer. En klassisk Crémant til festlige lejligheder og gastronomi. Restsukker: 12 g./l.

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot

Cremant de Bourgogne Millesime Perle Rare 2020 Louis Bouillot Perle Rare', en årgangscrémant kun fremstillet i de bedste årgange (senest i 2014), er klassificeret som 'Crémant de Bourgogne éminent', en kvalitetsbetegnelse introduceret i marts 2016 af sammenslutningen af Crémant de Bourgogne-producenter. Denne crémant er lavet på en blanding af Chardonnay (især fra Beaujolais og Côte de Beaune), Pinot Noir (fra Côte de Nuits, Côte Chalonnaise og Chatillonnais), Gamay (fra Beaujolais), og Aligoté (fra Maconnais og Côte Chalonnaise). Den anden gæring på flaske strækker sig over mindst 24 måneder. 'Perle Rare' fremstår med en flot blank, lysgylden farve og en livlig mousse med fine, vedvarende bobler. Duften er elegant med tydelige noter af ristet brød og milde krydderier, suppleret med nuancer af citrusfrugter, abrikoser, hvide ferskner og akacieblomster. Denne crémant er særdeles fyldig og kompleks og kan uden tvivl konkurrere med mange ægte champagner. Restsukkeret ligger på 8-10 g/l.

Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs

Paul et Marie Jacquesons Cremant de Bourgogne er en fin og elegant, mousserende vin, der med sin mineralske og fokuserede fremtoning er et glimrende alternativ til Champagne, såfremt man har behov for en mere budgetvenlig mousserende vin. Vinen