Louis Roederer Quartet Brut Rosé NV, Roederer Estates, USA

Quartet Brut Rosé er en elegant mousserende vin lavet på 55% Pinot Noir og Chardonnay. En lille del af Pinot Noir-druerne vinificeres som rødvin for at give vinen sin sarte laksfarve. Denne rødvin udgør ca. 5% af blandingen og tilsættes inden champagne-gæringen, som varer mindst to år. Louis Roederer anvender også Reserve-vine, der modnes i op til 5 år på egetræsfade fra Frankrig, og tilsætter dem efter høsten. Vinen har en vedvarende mousse og en aromatisk duft med nuancer af kirsebær og hindbær. Smagen er fyldig og elegant med en balance mellem friskhed, frugtsødme og tørhed. Pinot Noirs struktur og Chardonnays elegance er tydelig. "Brilliant with food," siger Steven Spurrier, Decanter.

369 kr

Andre kiggede også på

Champagne Theophile Brut - Louis Roederer

Champagne Theophile Brut - Louis Roederer Champagne Theophile Brut fra Louis Roederer er primært fremstillet af Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier druer. Fermenteringen foregår i rustfrit stål ved kontrolleret temperatur i cirka to uger. Efterfølgende lagres vinen i mindst 3 år på bærmen på flasken, efter den traditionelle metode med riddling-teknikken. Vinifikationen finder sted i Champagne-regionen, nærmere bestemt i byen Reims. Vinmarkerne dyrkes på kalk- og lerjord med overvejende sydøstlig eksponering. Champagne Theophile Brut fra Louis Roederer: SMAGNING Champagne Theophile Brut fra Louis Roederer præsenterer sig visuelt med en smuk skinnende gylden gul farve og gyldne refleksioner. Duftmæssigt er den kompleks og intens med noter af moden frugt, citrusfrugter og gær. Smagsmæssigt er den elegant og harmonisk med behagelig friskhed og en lang eftersmag. Denne vin har en fremragende holdbarhed og kan nydes op til 5 år efter høsten. Den går perfekt til skaldyr, sushi og fiskeretter.

Scharffenberger Brut Rosé NV, USA

Scharffenberger Brut Rosé, NV, USA Scharffenberger Cellars, grundlagt i 1981 i Anderson Valley, er kendt for at udnytte områdets ideelle klima til produktion af mousserende vine. Vingården ejes af Maisons Marques & Domaines, et datterselskab af Champagne Louis Roederer, som også ejer Roederer Estate i nærheden. Ønologen Tex Sawyer har været winemaker siden 1989, hvilket sikrer kontinuitet og kvalitet. Scharffenberger Brut Rosé består af 54% Pinot Noir og 46% Chardonnay fra Mendocino County. Efter den første gæring gennemgår hovedparten af vinen en malolaktisk gæring, efterfulgt af 24 måneders flaskegæring. Vinen har en laksefarve med pink skær og aromaer af hindbær og jordbær. Smagen starter mildt og udvikler sig med god struktur og fedme. Perfekt som aperitif eller til forretter med fisk, skaldyr eller fjerkræ i hvide saucer.

Louis Roederer Cristal 2006 Brut 3 Liter

Louis Roederer er en af de mest anerkendte uafhængige champagneproducenter, grundlagt i 1776 og ledet af Frédéric Rouzaud. De ejer 242 hektar vinmarker, primært i Grand Cru-landsbyer, og er pionerer inden for biodynamisk landbrug. I 2021 havde de 115 hektar certificeret økologisk. Alle druer til Cristal og andre vintage cuvée'er kommer fra deres egne vinmarker. I 2020 introducerede Roederer "Collection" for at bevare friskheden i deres champagner. Cristal blev skabt i 1876 efter anmodning fra Ruslands zar Alexander II, som ønskede en speciel cuvée i gennemsigtige krystalglasflasker. Cristal er i dag en af verdens mest prisbelønnede prestige cuvée champagner. Årgang 2006 havde blandet vejr, men endte med sunde druer takket være en varm sensommer. Teknisk information: - Vinmarker: 100% Grand Cru - Druesorter: 55% Pinot Noir, 45% Chardonnay - Lagring: 9 år på bundfaldet - Degorgeret: Forår 2016 - Dosering: 9 g/l

Louis Roederer Nv Champagne Brut Premier, 9 liter

Brut Premier fra Louis Roederer er en elegant champagne lavet på 40% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 20% Pinot Meunier fra 40 parceller. Vinen består af seks årgange, hvoraf 10% kommer fra Louis Roederers "Réserve". Den gæres på flaske i 3-4 år med en dosering på 10-11 g/l og lagres yderligere 6 måneder efter degorcering. Brut Premier byder på en frugtrig bouquet med noter af honning, vanilje, mandler og ristet brød. Den har en delikat og kompleks finish, der balancerer kraft og blødhed. Perfekt som aperitif og velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og ikke for søde desserter.