Kopke Colheita 1976

BESKRIVELSE Kopke Colheita 1976 Kopke Colheita 1976 er lagret oxidativt på egetræsfade, så det siger sig selv, at man her har med en vellagret, moden vin at gøre. En portvin i 40’erne, der frigives i fuldmoden tilstand Denne vin i 40’erne byder dog også på både den friskhed og spændstighed, som god, frisktappet colheita samtidigt er garant for; en balance der vil forblive intakt en god håndfuld år endnu. Husk at værdsætte, at dette er vin, der er færdiglagret under optimale forhold, og som frigives i fuldmoden tilstand. Dette stærkt fordyrende tiltag kan man i dag desværre kun opleve fra et tocifret antal af verdens vinproducenter. Sammenholdt med en kalkuleret årlig fordampning på 1-3 % er det mirakel, at det ikke kræver mere end et dobbeltgreb i lommen at erhverve sig denne vin. Kopke Colheita 1976 er en smagsbombe af æteriske aromaer Kopke Colheita 1976 er en tætvævet, æterisk aromabombe med valnødder, puddersukker og tørret frugt i det aromatiske førersæde, mens rancio, julekrydderier og citrusskal byder ind med komplekse aromaer. En dejlig rensende syre giver både balance og friskhed. Eftersmagen er – som i al top-colheita – uendelig. Serveres af et godt hvidvinsglas ved en temperatur på 13-18°.

949 kr

Andre kiggede også på

Kopke Colheita 1978

BESKRIVELSE Kopke Colheita 1978 Colheita port fra en given årgang tappes oftest i flere tempi, da vintypen som hovedregel ikke udvikler sig positivt efter aftapning. Derfor bør man også vælge så ungt et tappeår som muligt for at sikre den størst mulige vitalitet i vinen. Tappeåret skal som reglerne foreskriver angives på flasken.Således findes der også Kopke Colheita 1978 med forskellige tappeår. Denne dugfriske og ordreaftappede 2020-version har således tilbragt 42 år på fade, hvor den lange lagring har bidraget med en langsom, harmonisk modning af vinen. Væk er hvalpefedtet og tilbage et resultat af lagring - her er ingen primærfrugt tilbage, helt som det skal være med denne vintype.Duft og smag er et betagende potpourri af puddersukker, figen, sveske, korender med en fri syre, der holder vinens sødme fra at være klistret. En fremragende længde på eftersmagen betyder, at man nyder denne vin i minutter efter sidste slurk er drukket.Nydes lidt under stuetemperatur af et godt hvidvinsglas. KOPKE Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Kopke Colheita White 1940

BESKRIVELSE Kopke Colheita White 1940 Året er 1940, vi er i Douro-dalen, i den gamle Quinta de São Luiz. 1940 var et vanskeligt år, men kvaliteten af ​​bærrene antydede en lang levetid for vinene fra denne høst. I løbet af de næste årtier og generationer var der mange muligheder og et vedvarende pres for at lancere denne nektar på markedet. Verden ændrede sig, og samfund udviklede sig. På trods af alt dette blev denne vin holdt i 80 lange år i en kælder, der modstod tiden. Men alt godt kommer til dem, der venter. Denne tålmodighed har sammen med terroiret og beherskelsen af ​​at lagre vine i træ forvandlet denne vin til en unik oplevelse. Colheita 1940 Hvid 98 pts Wine Advocate, Mark Squires Top 100 vinopdagelser 2020 vinadvokat, Robert Parker 97 pts Decanter Magazine, Julie Sheppard 19 pts Revista de Vinhos, José João Santos 18 pts Revista Grandes Escolhas, João Paulo Martins Vinen skal opbevares køligt og tørt, beskyttet mod lys- og temperaturudsving, og flasken skal forblive i opretstående stilling. Med tiden er det naturligt, at der dannes bundfald i bunden af ​​en flaske portvin. Efter åbning anbefales det at drikke inden for 2 - 3 måneder. Serveres ved 12-14 gr. Tilmeld dig DH Wines nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre TILMELD

Kopke Colheita portvin 2013

BESKRIVELSE Portvin Colheita 2013, Kopke - En ung og vellagret colheita Prøv denne ungdommelige, men vellagrede colheita fra Kopke, som er kendt som en af de bedste inden for tawny-genren. Colheita er en overset kategori af portvin, hvor få kender til dens unikke karakteristika. I modsætning til 10 års tawny, der er en blanding af flere årgange, er colheita en tawny fra én enkelt årgang, hvilket giver den sin helt egen smagsprofil. Selvom denne colheita er ung, er den allerede kompleks og vellagret med en smuk syre og noter af tørret frugt, der skiller sig ud fra de mere karamelagtige portvine. Efter 10 års lagring på store tønder er denne vin nu klar til at blive nydt. Den oprindelige frugtighed er nu erstattet af lagringsaromaer som svesker, nødder, puddersukker og syltet, kandiseret citrusfrugt. Vinen har en imponerende intensitet og fylde, hvor den sødmefulde smag balanceres perfekt af syren. Eftersmagen er lang, hvilket gør denne vin til en ægte fornøjelse. Efter åbning kan vinen holde sig i ca. 3-5 uger, hvis den opbevares køligt. Efter denne tid kan vinen miste lidt fokus, men ingen grund til panik, hvis der er et par glas tilbage i flasken. Husk dog, at denne vintype ikke bliver bedre af at blive gemt. Den er bedst, når den er frisktappet og udvikler sig ikke yderligere i flasken. Dog kan den holde sig i topform i flere år, så der er ingen grund til at skynde sig. Server denne colheita ved en temperatur mellem 12-16°C og skænk den i et stort hvidvinsglas for at give aromaerne mulighed for at udfolde sig. Kopke er producenten bag denne fremragende portvin, der er perfekt til dig, der ønsker en unik og vellagret oplevelse. Køb dit eksemplar i dag og nyd denne skønne colheita fra 2013.

Kopke Colheita 1952

BESKRIVELSE Vinfremstilling: Efter høsten blev druerne afstilket, knust og vinificeret, og der var en omhyggelig maceration af mosten i kontakt med skallerne, for at udvinde den maksimale farve, tanniner og aromaer, suppleret med permanent gensamling under gæringen. Gæringen fandt sted i franske egetræskar ved en kontrolleret temperatur mellem 28-30 °C, indtil det ønskede sødmepunkt blev nået. Vinforstærkning fandt sted efter tilsætning af brandy, der stammer fra en forstærket vin. Den har lagret på franske egetræsfade siden 1952. Druesorter: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz Smagsnoter: Farve med gyldne toner og krystallinske orange nuancer. Kraftige aromaer af meget moden frugt, sorte blommer, figner og ferskner. Det er vin med en sofistikeret duft af skovblomster og frugter. I munden er den intens, med nuancer af brød og vaniljetoast. Den har en lang afslutning med en bemærkelsesværdig balance mellem sødmen og dens syre. Opbevarings- og serverråd: Vinen skal opbevares køligt. Serveres ved en temperatur mellem 12 og 14ºC.