Ramos Pinto Vintage Quinta Ervamoira 2017, Wood

Ramos Pinto Vintage Quinta Ervamoira 2017, Wood Ramos Pinto, en anerkendt portvinsproducent, blev overtaget af Champagne Louis Roederer i 1990, hvilket førte til modernisering og udvidelse til bordvine. Ramos Pinto ejer fire vingårde: Quinta do Bom Retiro, Quinta da Urtiga, Quinta dos Bons Ares og Quinta de Ervamoira. Druerne til Duas Quintas bordvine kommer fra de to sidstnævnte vingårde. Quinta da Ervamoira vingården ligger i Douro Superior og strækker sig over cirka 200 hektar vinmarker. De gunstige klimaforhold her gør det muligt at producere vine af meget høj kvalitet. Det var desuden den første Quinta i Douro, der efter mange års forsøg indførte separate marker, hvor hver mark kun dyrkede en bestemt druesort, som var tilpasset jordbunden og klimaet. I 1994 var modningsforholdene så ideelle og høstkvaliteten så høj, at Ramos-Pinto besluttede at lave en begrænset produktion af en Single Quinta Vintage Port. Resultatet var ganske enestående, og sjældent opnår man en så spændende harmoni mellem koncentration og finesse som med Quinta da Ervamoira Vintage 1994! Som alle årgangs-portvine blev Vintage 1994 Quinta da Ervamoira kun lagret på fad i 2-3 år, før den blev aftappet på flaske. En lang modning i flasken (10-20 år) vil bevare den livfulde frugt fra årgangen kombineret med en exceptionel koncentration. En Vintage Port vil typisk udvikle bundfald efter nogle få år, hvilket helst ikke skal blandes med vinen ved servering. Derfor bør en Vintage Port altid dekanteres på en karaffel inden servering, så bundfaldet bliver i flasken.

849 kr

Andre kiggede også på

Ramos Pinto Quinta De Ervamoira Vintage Port 2020

Ramos Pinto Quinta De Ervamoira Vintage Port 2020 Ramos Pinto, grundlagt i 1880 af Adriano Ramos Pinto, er kendt for sin høje kvalitet og innovative markedsføring. Firmaet ejes nu af Champagnehuset Louis Roederer og har en stor andel af egne vinmarker i Cima-Corgo og Douro Superior, hvilket muliggør produktion af unikke "Single Quinta Port" vine. Portvinsdistriktet ligger ca. 90 km fra Douros munding i Atlanterhavet, med skiferjord ideel til vindyrkning. Ramos Pinto fokuserer på druesorterne Touriga Nacional, Touriga Francesa, Barroca og Roriz. Vi præsenterer 2020 årgangsportvin fra Quinta de Ervamoira, med en begrænset produktion på 9.200 flasker. Vinen er uigennemsigtig med intense aromaer af hindbær, vilde bær, viol og pebermynte. Den har en kompleks struktur med silkebløde tanniner og en aromatisk afslutning. Gæret i traditionelle lagar og aftappet to år efter høsten, vil denne portvin udvikle sig i årtier. Quinta de Ervamoira årgangsportvin produceres kun i ekstraordinære år fra de bedste parceller i Douro Superior-regionen.

Ramos Pinto Vintage Quinta Ervamoira 2017, Wood

Ramos Pinto Vintage Quinta Ervamoira 2017, Wood Ramos Pinto, en anerkendt portvinsproducent, blev overtaget af Champagne Louis Roederer i 1990, hvilket førte til modernisering og udvidelse til bordvine. Ramos Pinto ejer fire vingårde: Quinta do Bom Retiro, Quinta da Urtiga, Quinta dos Bons Ares og Quinta de Ervamoira. Druerne til Duas Quintas bordvine kommer fra de to sidstnævnte vingårde. Quinta da Ervamoira vingården ligger i Douro Superior og strækker sig over cirka 200 hektar vinmarker. De gunstige klimaforhold her gør det muligt at producere vine af meget høj kvalitet. Det var desuden den første Quinta i Douro, der efter mange års forsøg indførte separate marker, hvor hver mark kun dyrkede en bestemt druesort, som var tilpasset jordbunden og klimaet. I 1994 var modningsforholdene så ideelle og høstkvaliteten så høj, at Ramos-Pinto besluttede at lave en begrænset produktion af en Single Quinta Vintage Port. Resultatet var ganske enestående, og sjældent opnår man en så spændende harmoni mellem koncentration og finesse som med Quinta da Ervamoira Vintage 1994! Som alle årgangs-portvine blev Vintage 1994 Quinta da Ervamoira kun lagret på fad i 2-3 år, før den blev aftappet på flaske. En lang modning i flasken (10-20 år) vil bevare den livfulde frugt fra årgangen kombineret med en exceptionel koncentration. En Vintage Port vil typisk udvikle bundfald efter nogle få år, hvilket helst ikke skal blandes med vinen ved servering. Derfor bør en Vintage Port altid dekanteres på en karaffel inden servering, så bundfaldet bliver i flasken.

10 Years Tawny Ervamoira Ramos-Pinto

10 Years Tawny Ervamoira Ramos-Pinto Quinta de Ervamoira i Douro Superior har 150 ha vinmarker. De gunstige klimaforhold sikrer vine af høj kvalitet. Ervamoira var den første i Douro med separate marker for hver druesort, tilpasset jord og klima. Ramos Pintos 10 år gamle portvin er en Single Quinta Port, sjældent for en 10 års Tawny Port. Den har en lys, orange farve med grønligt skær. Duften er frugtrig og nøddeagtig. Smagen er sødmefyldt med toner af tørre frugter, figner, mandler og svesker. Perfekt som aperitif eller til desserter med røde eller tørrede frugter. Adskillige udmærkelser bekræfter dens kvalitet. Ramos Pinto

Ramos Pinto Vintage Quinta Ervamoira 2009

Ramos Pinto Vintage Quinta Ervamoira 2009 Ramos Pinto, en anerkendt portvinsproducent, blev overtaget af Champagne Louis Roederer i 1990, hvilket førte til modernisering og udvidelse til bordvine. Ramos Pinto ejer fire vingårde: Quinta do Bom Retiro, Quinta da Urtiga, Quinta dos Bons Ares og Quinta de Ervamoira. Druerne til Duas Quintas bordvine kommer fra de to sidstnævnte vingårde. Quinta da Ervamoira vingården ligger i Douro Superior og strækker sig over cirka 200 hektar vinmarker. De gunstige klimaforhold her gør det muligt at producere vine af meget høj kvalitet. Det var desuden den første Quinta i Douro, der efter mange års forsøg indførte separate marker, hvor hver mark kun dyrkede en bestemt druesort, som var tilpasset jordbunden og klimaet. I 1994 var modningsforholdene så ideelle og høstkvaliteten så høj, at Ramos-Pinto besluttede at lave en begrænset produktion af en Single Quinta Vintage Port. Resultatet var ganske enestående, og sjældent opnår man en så spændende harmoni mellem koncentration og finesse som med Quinta da Ervamoira Vintage 1994! En Vintage Port vil typisk udvikle bundfald efter nogle få år, hvilket helst ikke skal blandes med vinen ved servering. Derfor bør en Vintage Port altid dekanteres på en karaffel inden servering, så bundfaldet bliver i flasken.