Azienda Monaci Brunello Di Montalcino 2018

Unik mikroproducent med en årlig produktion på kun 5. 000 flasker. "Brunello - den bedste vin i Italien" sådan siger man om Brunelloen - og nu er der føjet et nyt led til denne lange perlerække af topvine.

450,-349 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino, Riserva La Mannella 2015

Cortonesis Brunello Riserva er intet mindre end en verdensklasse-Brunello, som på en forfinet, ultra-nuanceret og præcis måde formår at fremstå både koncentreret og med en så svævende lethed, at helhedsindtrykket bliver imponerende elegant. Om det giver m

Brunello di Montalcino, Poggiarelli, Magnum 2019

Cortonesis 'Poggiarelli' er her i den store årgang 2019 en velskabt og langtlevende Brunello, som på mange måder minder om den enestående årgang 2016.  Vinen åbner med intense og klassiske aromaer med kirsebær, violer, blåbær, tobak og våde fli

IL Poggione Brunello Di Montalcino Riserva Paganelli 2012

Enkeltmarks-Brunello fra Il Poggione sætter standarden i området. Vinen har en intens rød farve med en brun kant fra lang fadlagring. Duften byder på noter af kirsebær, blommer og krydderi. Smagen er intens med stor frugtrigdom og noter fra fadet. Frugtsyre og tannin er høje, men balanceret af frugtens smagsintensitet. Perfekt til kødretter som lam, kalv eller okse, gerne med svampe eller trøfler. Paganelli er Il Poggiones ældste vinmark, plantet i 1964 med Sangiovese grosso. Druerne plukkes fra udvalgte sektorer, gæres i 20 dage og lagres i franske egetræsfade i 4 år. Vinen kan drikkes ved frigivelse eller udvikle sig i op til 40 år. Robert Parker: 95 points Wine Spectator: 95 points

Caparzo Brunello di Montalcino 2017 “Rio Cassero”-Toscana

RioCassero er en Brunello-vin fra Tenuta Caparzo, først produceret i 1992. Lavet på Sangiovese Grosso-druer fra egne vinmarker, herunder il Cassero, modnes vinen i 3 år på egetræsfade og yderligere 12 måneder på flaske. Den er lettere end Caparzos første vin, hvilket gør den blødere og mere harmonisk hurtigere. RioCassero har en dyb rubinrød farve, der med tiden får en rødbrun kant. Smagen er blød og afrundet med noter af peber, kirsebær og marcipan, samt sarte nuancer af vilde bær. Vinen har potentiale til 8-12 års modning og bør åbnes en halv time før servering. Den passer godt til fuglevildt, lam, and og skimmeloste.