IL Poggione Brunello Di Montalcino Riserva Paganelli 2012

Enkeltmarks-Brunello fra Il Poggione sætter standarden i området. Vinen har en intens rød farve med en brun kant fra lang fadlagring. Duften byder på noter af kirsebær, blommer og krydderi. Smagen er intens med stor frugtrigdom og noter fra fadet. Frugtsyre og tannin er høje, men balanceret af frugtens smagsintensitet. Perfekt til kødretter som lam, kalv eller okse, gerne med svampe eller trøfler. Paganelli er Il Poggiones ældste vinmark, plantet i 1964 med Sangiovese grosso. Druerne plukkes fra udvalgte sektorer, gæres i 20 dage og lagres i franske egetræsfade i 4 år. Vinen kan drikkes ved frigivelse eller udvikle sig i op til 40 år.

599 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino 2013, Terra Rossa

Il Poggiolo Rudolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I

Caparzo 2016, LA CASA Brunello di Montalcino

Brunello "La Casa" fra Caparzo kommer fra en 2 ha. sydøstvendt parcel i Montosoli-området, kendt for sin sandstens-, skifer- og fossilholdige jordbund. Vinen gennemgår klassisk gæring og 10-15 dages skindmaceration, efterfulgt af spontan malolaktisk gæring. Den modnes i mindst to år på franske tonneaux og fade, og flaskelagres i mindst 4 måneder. Farven er dyb rød, der bliver brunlig med alderen. Duften og smagen er intens med nuancer af røde frugter, krydderier, vanilje og lakrids. Vinen har tannin og struktur til mange års modning og bør iltes 1-2 timer før servering. Perfekt til vildt, okse, lam eller kraftige oste. Anmeldelser: - Decanter: 92 - Vinum Wine Magazine: 18 - WinesCritic-Raffaele Vecchione: 94 - James Suckling: 96 - Wine Spectator: 95 - Falstaff Magazin: 94 - Wine Enthusiast: 94 - Vinous: 94

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Terra Rosso Brunello Di Montalcino Riserva 2013

Il Poggiolo Rodolfo Cosimi Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello producenter i Montalcino. Hans egen fascination med jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I 197

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino, 2012

Nu har du chancen for at prøve Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker. Dette ultra-lille vineri i hjertet af montalcino,er en sand perle. Ill Poderuccio laver en let og elegant Brune