IL Poggione Brunello Di Montalcino Riserva Paganelli 2012

Enkeltmarks-Brunello fra Il Poggione sætter standarden i området. Vinen har en intens rød farve med en brun kant fra lang fadlagring. Duften byder på noter af kirsebær, blommer og krydderi. Smagen er intens med stor frugtrigdom og noter fra fadet. Frugtsyre og tannin er høje, men balanceret af frugtens smagsintensitet. Perfekt til kødretter som lam, kalv eller okse, gerne med svampe eller trøfler. Paganelli er Il Poggiones ældste vinmark, plantet i 1964 med Sangiovese grosso. Druerne plukkes fra udvalgte sektorer, gæres i 20 dage og lagres i franske egetræsfade i 4 år. Vinen kan drikkes ved frigivelse eller udvikle sig i op til 40 år.

699 kr

Andre kiggede også på

Il Poderuccio Brunello Di Montalcino 2017

Nu får du muligheden for at prøve en Brunello fra den mindste Brunello-producent i hele Montalcino, hvor de kun producerer 2.000 flasker om året. Denne Brunello lover en ekstraordinær smagsoplevelse. En vin, der kan nydes både nu og i de næste 15 år. Den

Giodo Brunello di montalcino 2015

Carlo Ferrini, en legendarisk vinmager, har flere 100-points vine end nogen anden italiensk vinmager. Han skabte mange af disse vine for andre vinhuse, indtil han købte et lille, exceptionelt terroir og navngav det GIODO, som en hyldest til sine forældre, Giovanna og Donatello. GIODO har en forførende næse med røde bær som hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter lidt tid i glasset åbner den op for komplekse noter af skovbund, skovbær og friske urter. Smagen er frugtfyldt med noter af mandler og ceder fra fadet. Den lange finish bæres af silkebløde tanniner, der fuldender vinoplevelsen. Drik nu, eller gem i over 20 år fra høståret. Giodo Brunello

Caparzo Brunello di Montalcino 2017 “Rio Cassero”-Toscana

RioCassero er en Brunello-vin fra Tenuta Caparzo, først produceret i 1992. Lavet på Sangiovese Grosso-druer fra egne vinmarker, herunder il Cassero, modnes vinen i 3 år på egetræsfade og yderligere 12 måneder på flaske. Den er lettere end Caparzos første vin, hvilket gør den blødere og mere harmonisk hurtigere. RioCassero har en dyb rubinrød farve, der med tiden får en rødbrun kant. Smagen er blød og afrundet med noter af peber, kirsebær og marcipan, samt sarte nuancer af vilde bær. Vinen har potentiale til 8-12 års modning og bør åbnes en halv time før servering. Den passer godt til fuglevildt, lam, and og skimmeloste.

Il Poderuccio Brunello Di Montalcino 2011

Nu har du chancen for at smage en Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker om året. Med Denne Brunello, er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og 15