Brunello di Montalcino, Poggiarelli 2017

I munden smyger den fyldige frugt sig med en silkeblød tekstur over tungen, mens den så klassiske Sangiovese-syre får mundvandet til at ruske.

715,-599 kr

Andre kiggede også på

Brunello di Montalcino, Riserva La Mannella 2016

Rød transparent i farven fremstår denne kæmpe Brunello fra den episke årgang 2016 med en finpoleret, nuanceret næse med kvaste røde bær, roser, tobaksblade, appelsinskal og medicinskab. 2016 er et stort gemmeår, hvor vinene har opnået deres fulde potentia

Brunello di Montalcino Riserva, Il Grappolo 2009

Il Grappolo Efter en omhyggelig fermentering med styret temperatur modner den i mindst 30 måneder i mellemstore egefade, og derefter yderligere 8 måneder på flaske for at sikre dens behagelighed og kompleksitet. Denne Brunello di Montalcino Riserva har f

Brunello di Montalcino 2013

Il Grappolo Tenuta Il Grappolo har 25 hektar jord syd for Montalcino i området omkring Firenze, tæt på middelhavet. Her nyder vinen godt af det temperede klima fra Tyrrenerhavet og Val d'Orcia. Vinmarkerne er tilplantet med Sangiovese. Omkring 25 hekta

Caparzo 2012, Brunello di Montalcino Riserva

BESKRIVELSE Brunello di Montalcino fra Caparzo er lavet på udvalgte Sangiovese Grosso-druer som kommer fra ejendommens forskellige vingårde: Caparzo mod nord, La Caduta mod vest, Il Cassero mod syd og San Piero-Caselle mod øst. Riserva er lagret 1 år på franske tonneaux (500 l.) og 24 måneder på store franske og slovenske egetræsfade (30 hl.), og til sidst min. 6 måneder på flaske inden afskibning. I farven er vinen meget intens og mørk i sin ungdom, og med alderen får den en flot, brillant tagstensfarve. Duften er koncentreret med toner af vilde bær, som man også finder i den meget fyldige og komplekse smag. Den kan virke en smule lukket i sin ungdom men udvikler en meget harmonisk stil med alderen. Vinen bør åbnes og evt. iltes 1-2 timer inden servering. Dens gemmepotentiale er på 20-40 år alt efter årgang. Server den til okse, lam, vildt og kraftige hvid- og rødskimmeloste. Decanter 100 skala 94 Robert Parkers The Wine Advocate 93 The Wine Front (Aus) 94 Vinum Wine Magazine (EU) 17 Wine Enthusiast 95 Wine Spectator 94 Capazo