Brunello di Montalcino Riserva, Il Grappolo 2009

Il Grappolo Efter en omhyggelig fermentering med styret temperatur modner den i mindst 30 måneder i mellemstore egefade, og derefter yderligere 8 måneder på flaske for at sikre dens behagelighed og kompleksitet.

429,-349 kr

Andre kiggede også på

Il Poderuccio, Brunello di Montalcino 2005

Den mindste Brunello producent i hele Montalcino Ill Poderuccio er et ultra-lille vineri i hjertet af Montalcino - en sand perle. Vinmanden Giorgio Giardi er en nobel italiensk herre, som ved mange års erfaring har lært at mestre Brunellovinens kunst. Ha

GIODO Brunello di Montalcino 2017

GIODO Brunello di Montalcino 2017 Carlo Ferrini, en legendarisk vinmager med flere 100-points vine end nogen anden i Italien, skabte GIODO på et exceptionelt terroir. Navnet er en hyldest til hans forældre, Giovanna og Donatello. GIODO Brunello di Montalcino 2017 byder på en forførende næse med røde bær som hindbær og ribs samt florale hints af hibiscus og hyldeblomst. Efter lidt tid i glasset afsløres komplekse noter af skovbund, skovbær og friske urter. Smagen er frugtfyldig med mandler og ceder fra fadet. Den lange finish med silkebløde tanniner fuldender vinoplevelsen. Drik nu eller gem i over 20 år.

Brunello di Montalcino, Bramante Riserva 2016

Vinen står med en dragende rubinrød, let transparent farve og en højaromatisk næse med modne kirsebær, violer, tobak, skovbund og sød lakrids. I munden er den kraftfuld og dyb i frugten med modne bær og delikate urter. Syren er dirrende, og tanniner

Caparzo 2013, LA CASA Brunello di Montalcino

Enkeltmarksdrømmevin fra Toscana Caparzo, beliggende nordøst for Montalcino, blev revitaliseret i 1970 og ejes nu af Elisabetta Gnudi Angelini. Ejendommen omfatter 90 ha vinmarker fordelt på 5 vingårde. Brunello "La Casa" kommer fra en 2 ha sydøstvendt parcel. Vinen har en intens og delikat smag, påvirket af en unik jordbund. Den modnes 12 måneder på franske barriques og 24 måneder på større fade, efterfulgt af mindst 15 måneders flaskelagring. Vinen har en dyb, mørk rød farve og en kompleks duft og smag med nuancer af røde frugter, krydderier, vanille og lakrids. Holdbarhed: 20-30 år afhængig af årgang. Vinen bør åbnes og evt. iltes 1-2 timer inden servering.