Chateau Belgrave 2015 Grand Cru Classé

Château Belgrave 5. Cru Haut-Médoc ligger ved grænsen til St-Julien, adskilt fra Château Lagrange af en lille bæk. Oprindeligt en jagtpavillon under Ludvig 15. , blev den nuværende bygning opført i 1845. Slottet ejes i dag af internationale investorer. Siden 1979, hvor Dourthe-familien overtog vinproduktionen, er der sket meget i både vinmarker og kælder. Château Belgrave er kendt for dybe lag af graves-sten og en diversitet af sten, sand og ler. Jordbundsanalyser har gjort det muligt at matche druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit-Verdot til de forskellige parceller. I kælderen er indretningen tilpasset for individuelle gæringer og modninger på ståltanke. I 2013 blev der anskaffet koniske gæringstanke med indbygget omrøring og overpumpning. Dette præcisionsarbejde har forbedret kvaliteten betydeligt.

399 kr

Andre kiggede også på

Château Carbonnieux Rouge, Grand Cru Classé Pessac-Léognan 2020

93-95 point: James Suckling: A velvety-textured red with lots of blackberry, black-olive, mushroom and walnut character. Full and dense, but fresh and vivid on the finish. Pretty layers of fruit and tannins. 94 point: Wine Enthusiast:

Château La Gaffelière, Saint-Émilion 1. Grand Cru Classé 2016

97 point: Wine Enthusiast: A warm wine rich in tannins and with succulent berry fruits, this is both powerful and elegant. Its density doesn't detract from the fruitiness that shines out of the wine and balances with the structured aging potential. D

Château Dassault, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2020

93-95 point | The Wine Advocate: Medium to deep purple-black colored, the 2020 Dassault wafts out of the glass with a very pretty perfume of lilacs, cinnamon toast and fragrant earth over a core of plum preserves, Morello cherries and raspberry leave

Château Peby Faugères, Saint-Émilion Grand Cru Classé 2018

98+ point: Jeb Dunnuck:  The 2018 Château Péby Faugères is another brilliant wine from this talented team. Based on 100% Merlot from vines in the eastern side of the appellation, it was brought up in 65% new French oak, which has been the norm for th