Chateau Lafon-Rochet, 4. Cru Saint-Estèphe 2020

93-95 point | Vinous: The 2020 Lafon-Rochet is fabulous. The aromatics along are dazzling. Gracious and yet effusive, with tons of nuance, the 2020 dazzles from start to finish.

535,-480 kr

Andre kiggede også på

Chateau Fleur Cardinale Saint-Émilion Grand Cru Classé 2016

Fleur Cardinale er en nyere producent i Saint-Émilion, Bordeaux. Florence og Dominique Decoster købte vinslottet i 2000 og har siden 2001 solgt vine under eget navn. Store investeringer har løftet kvaliteten, hvilket førte til en Grand Cru Classé-status i 2006. Vinen dyrkes økologisk uden certificering på 23 ha kalk- og lerholdige marker og lagres på nye franske fade.

Frank Phélan Saint-Estèphe 2017

Phélan-Ségur blev skabt af Bernard Phélan ved at sammenlægge Clos de Garramey og Segur. I 1860 havde han opbygget den største vingård i Saint-Estephe. Hans søn, Frank Phélan, byggede slottet, der stadig står i dag. Efter 2. Verdenskrig købte Delon-familien Phélan-Ségur og ejede det i 40 år, før de solgte til Xavier Gardinier. I 2017 blev slottet solgt for 90 millioner euro til den belgiske investor Phillippe Van de Vyvere, som stadig ejer det. Phélan-Ségur er kendt for Cru Classé niveau i Cru Bourgeois med høje ratings. Frank Phélan, lanceret i 1986, kommer fra yngre vinstokke og bærer tydeligt Phélan-Ségur og Saint-Estèphe's signaturstil. Vinen er struktureret, kompleks, frisk og elegant. Den kan nydes ung eller gemmes i et årti. Super kvalitet til prisen!

Château Cos d'Estournel, 2. Cru Saint-Estèphe 2018

98+ point: The Wine Advocate (Lisa Perotti-Brown): The 2018 Cos d'Estournel is a blend of 74% Cabernet Sauvignon, 23% Merlot, 2% Petit Verdot and 1% Cabernet Franc, aged in 50% new oak barriques. The alcohol weighs in at just over 14.5%. Sporting a d

Château Cos d'Estournel, 2. Cru Saint-Estèphe 2019

97+ point: The Wine Advocate (Lisa Perotti-Brown): "The 2019 Cos d'Estournel has turned out brilliantly, exhibiting aromas of minty cassis, sweet wild berries and wild plums mingled with hints of spices, loamy soil and potpourri. Full-bodied, broad a