Chateau Montelena Napa Valley Cabernet Sauvignon 2020

Den billedskønne årgang 2020 med overvejende Cabernet Sauvignon-blanding (88%) er en fryd for sanserne.  Farven dyb granatrød grænsende til violet, næsen af ‹ flyder over med friske bær, tørrede kirsebær, mynte og bergamot.

549 kr

Andre kiggede også på

Silver Oak Napa Valley Cabernet Sauvignon 2017

BESKRIVELSE Napa Valley Cabernet Sauvignon 2017 er en dyb rubinrød farve, en overdådig vin med noter af cassis, modne hindbær, ristet kokosnød og shiitake-svampe. Denne vin har en rig indgang, dybde gennem midten af ​​ganen, fantastisk struktur uden at være tung og exceptionel længde på afslutningen. Friske kirsebærsmag afbalanceret med blomsternoter og et raffineret strejf af sort peber tilføjer en smuk kompleksitet. Tanninerne bidrager til dens aldersdygtighed. Med de rette opbevarings forhold vil denne vin kunne udvikle sig smukt helt op til 2040. 2017 Napa Valley Cabernet Sauvignon består af 78,9% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 3,5% Cabernet Franc, 2,3% Petit Verdot og 0,3% Malbec. I begyndelsen af ​​2017 blev den endelige blanding overført til amerikanske egetræsfade fra vores bødkeri, The Oak, hvor den lagrede i 24 måneder. Af disse tønder var 84% nye, hvilket gav et en tydelig fornemmelse af laurbærblad, kokos og vanilje til vinen. Blanding før fadlagring - en signatur af Silver Oak´s vinfremstillingsstil – Vinen er produceret så den er klar til at drikke ved frigivelse. Men som før omtalt har den kæmpe potentiale til at udvikle sig til 2040. Silver Oak   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Chateau Montelena Napa Valley Cabernet Sauvignon 2017

Et af de mest ikoniske og mest kendte vinhuse i Napa Valley. Dette skyldes nærmest udelukkende englænderen Stephen Spurier, der drev en lille vinforretning og vinskole i Paris. Han overtale de fineste folk i den franske vinbranche til at afholde en blinds

Silver Oak Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013

BESKRIVELSE Napa Valley Cabernet Sauvignon 2016 er en dyb rubinrød farve, en overdådig vin med noter af cassis, modne hindbær, ristet kokosnød og shiitake-svampe. Denne vin har en rig indgang, dybde gennem midten af ​​ganen, fantastisk struktur uden at være tung og exceptionel længde på afslutningen. Friske kirsebærsmag afbalanceret med blomsternoter og et raffineret strejf af sort peber tilføjer en smuk kompleksitet. Tanninerne bidrager til dens aldersdygtighed. Med de rette opbevarings forhold vil denne vin kunne udvikle sig smukt helt op til 2040. 2016 Napa Valley Cabernet Sauvignon består af 78,9% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 3,5% Cabernet Franc, 2,3% Petit Verdot og 0,3% Malbec. I begyndelsen af ​​2017 blev den endelige blanding overført til amerikanske egetræsfade fra vores bødkeri, The Oak, hvor den lagrede i 24 måneder. Af disse tønder var 84% nye, hvilket gav et en tydelig fornemmelse af laurbærblad, kokos og vanilje til vinen. Blanding før fadlagring - en signatur af Silver Oak´s vinfremstillingsstil – Vinen er produceret så den er klar til at drikke ved frigivelse. Men som før omtalt har den kæmpe potentiale til at udvikle sig til 2040. Silver Oak   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores gode tilbud før alle andre.

Chateau Montelena Napa Valley Cabernet Sauvignon 2020

Den billedskønne årgang 2020 med overvejende Cabernet Sauvignon-blanding (88%) er en fryd for sanserne.  Farven dyb granatrød grænsende til violet, næsen af ‹ flyder over med friske bær, tørrede kirsebær, mynte og bergamot. På ganen er den frisk og