Château Palmer, Margaux, 3.Cru Classé 2018

Château Palmer 2008 er en af de bedste årgange ifølge Robert Parker. Vinen har en dyb lilla farve og rige noter af stegt kød, brombær, creme de cassis, toast, røg og kamfer. Den består af 53% Cabernet Sauvignon og 47% Merlot, og kun 50% af produktionen blev brugt til denne årgang. Vinen er fyldig med sødere tanniner og forventes at være moden mellem 2008 og 2030. Château Palmer, etableret i 1814 af den engelske general Charles Palmer, er kendt for at konkurrere med Château Margaux. Siden 1960'erne har de produceret vine af høj kvalitet, og med Thomas Duroux som manager siden 2006, er kvaliteten yderligere forbedret. Siden 2008 har Château Palmer været fuldt omlagt til biodynamisk produktion og blev certificeret i 2017. De har overgået mange andre topvine i Bordeaux og er kendt for deres maskuline og lagringsværdige vine.

3795 kr

Andre kiggede også på

Château Troplong Mondot, Saint-Èmilion 1er Grand Cru Classé 2021

96 point, Wine Enthusiast:  "Spice, sandalwood and red-berry fruit aromas all come together to produce a fragrant, powerful and rich wine. Its tannins bring a firm structure to this dense wine. It is a luscious wine with a great future. Drink f

Château Lagrange, 3. Cru Saint-Julien 2021

92-94 point, The Wine Advocate:  "Representing only 39% of the estate's production, the 2021 Lagrange is very promising indeed, mingling aromas of wild berries and blackcurrants with notions of loamy soils, pencil shavings and violets. Medium t

Château Olivier Grand Cru Classé, Pessac-Léognan 2020

92 point | James Suckling 'Flamboyant red fruits and stone with some bark character. Its medium-bodied with a layered tannin character. Delicious and bright finish. Polished. Drink after 2026.'

Château Ormes de Pez, Cru Bourgeois, Saint Estèphe 2021

93 point, Wine Enthusiast:  "Ripe black-currant aromas and a smoky edge from tannins are lifted onto the wine's nutmeg spice and toast. They go along with the dense black fruits that are powerful and structured. Drink from 2027. Roger Voss"&#1