Château Palmer, Margaux, 3.Cru Classé 2018

Château Palmer 2008 er en af de bedste årgange ifølge Robert Parker. Vinen har en dyb lilla farve og rige noter af stegt kød, brombær, creme de cassis, toast, røg og kamfer. Den består af 53% Cabernet Sauvignon og 47% Merlot, og kun 50% af produktionen blev brugt til denne årgang. Vinen er fyldig med sødere tanniner og forventes at være moden mellem 2008 og 2030. Château Palmer, etableret i 1814 af den engelske general Charles Palmer, er kendt for at konkurrere med Château Margaux. Siden 1960'erne har de produceret vine af høj kvalitet, og med Thomas Duroux som manager siden 2006, er kvaliteten yderligere forbedret. Siden 2008 har Château Palmer været fuldt omlagt til biodynamisk produktion og blev certificeret i 2017. De har overgået mange andre topvine i Bordeaux og er kendt for deres maskuline og lagringsværdige vine.

3795 kr

Andre kiggede også på

Château Langoa Barton, 3. Cru Saint-Julien 2009

94 POINT | Vinous The 2009 Langoa-Barton has a gorgeous bouquet with blackberry, bilberry, cedar and light tobacco aromas that blossom from the glass. This feels so composed and pure. The palate is medium-bodied with sappy black fruit, fine-grain tan

Château Haut-Brion, 1. Cru Pessac-Léognan 2021

97-98 point, James Suckling:  "A very structured young Haut-Brion with blackberry, blackcurrant, black-olive and mushroom character. Medium to full-bodied with a driving balance of firm and ripe tannins and gorgeous fruit."  96-98 po

Château Dimacy Saint-Émilion Grand Cru 2016

Château Langoa Barton, 3. Cru Saint-Julien 2016

Langoa Barton er en ærkeklassisk og lagringsværdig Saint-Julien, som yndere af den klassiske Bordeaux-stil vil tiljuble. Vinen står med en klar, mørkrød farve og elegante, klassiske Bordeaux-aromaer af solbær, lakrids, tobak, cedertræ og krydde