Crozes Hermitage 2019 Paul Jaboulet

Crozes Hermitage 2019 Paul Jaboulet Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er en rødvin lavet på Syrah-druer fra Paul Jaboulet Aînés ejendom, som har eksisteret siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres skånsomt for at undgå oxydering. Vinen gæres i temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade. Den har en mørkerød farve med noter af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med toner af vilde blommer, krydderier og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale og passer til lam, vildt eller oksekød. Paul Jaboulet Efter Gérard Jaboulets død i slutningen af 1990'erne oplevede firmaet udfordringer. I 2006 blev Paul Jaboulet Aîné opkøbt af familien Frey, som også ejer vinmarker i Château la Lagune i Bordeaux. Caroline Frey, uddannet ønolog, har ledet genopbygningen af firmaet. Alle marker er blevet renoveret, og nye parceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er tilføjet. Siden 2013 dyrkes alle marker økologisk, og fra 2016 er alle domaine-vinene certificeret økologiske. Crozes Hermitage Crozes-Hermitage er det nordlige Rhônes største vindistrikt med ca. 820 ha vinmarker. Området strækker sig på flodens venstre bred mellem byerne Tain og Romans i 11 kommuner i Drôme-départementet. Markerne vender mod syd og øst og omringer Hermitage-bjerget. Rødvinene produceres udelukkende på Syrah-druen.

399,-349 kr

Andre kiggede også på

Crozes Hermitage 2019 Paul Jaboulet

Crozes Hermitage 2019 Paul Jaboulet Crozes Hermitage Rouge Domaine de Thalabert er en rødvin lavet på Syrah-druer fra Paul Jaboulet Aînés ejendom, som har eksisteret siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres skånsomt for at undgå oxydering. Vinen gæres i temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade. Den har en mørkerød farve med noter af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med toner af vilde blommer, krydderier og tjære. Vinen har et godt gemmepotentiale og passer til lam, vildt eller oksekød. Paul Jaboulet Efter Gérard Jaboulets død i slutningen af 1990'erne oplevede firmaet udfordringer. I 2006 blev Paul Jaboulet Aîné opkøbt af familien Frey, som også ejer vinmarker i Château la Lagune i Bordeaux. Caroline Frey, uddannet ønolog, har ledet genopbygningen af firmaet. Alle marker er blevet renoveret, og nye parceller i Côte Rôtie, Condrieu og Châteauneuf-du-Pape er tilføjet. Siden 2013 dyrkes alle marker økologisk, og fra 2016 er alle domaine-vinene certificeret økologiske. Crozes Hermitage Crozes-Hermitage er det nordlige Rhônes største vindistrikt med ca. 820 ha vinmarker. Området strækker sig på flodens venstre bred mellem byerne Tain og Romans i 11 kommuner i Drôme-départementet. Markerne vender mod syd og øst og omringer Hermitage-bjerget. Rødvinene produceres udelukkende på Syrah-druen.

Crozes Hermitage Rouge 2015 Paul Jaboulet

Crozes Hermitage Rouge 2015 Paul Jaboulet Denne Crozes Hermitage Rouge fra Domaine de Thalabert er lavet af Syrah-druer fra ejendommen, som har været ejet af Paul Jaboulet Aîné siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres forsigtigt for at undgå oxydering. Vinen gæres på temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade efter malolaktisk gæring. Den har en mørkerød farve med duft af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med noter af vilde blommer, krydderier og tjære. Perfekt til lam, vildt eller oksekød med løg, hvidløg og svampe.

Paul Jaboulet Ainé – Crozes-Hermitage Rouge Domaine de Thalabert 2016 ØKO

Crozes Hermitage Rouge 2016 Paul Jaboulet Denne Crozes Hermitage Rouge fra Domaine de Thalabert er lavet af Syrah-druer fra ejendommen, som har været ejet af Paul Jaboulet Aîné siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres forsigtigt for at undgå oxydering. Vinen gæres på temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade efter malolaktisk gæring. Den har en mørkerød farve med duft af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med noter af vilde blommer, krydderier og tjære. Perfekt til lam, vildt eller oksekød med løg, hvidløg og svampe. PAUL JABOULET