Domaine Camp-Atthalin Savigny-lès-Beaune 'Les Petits Picotins' 2020

Domaine Camp-Atthalin Savigny-lès-Beaune 'Les Petits Picotins' 2020 Denne 2020-årgang fra Domaine Camp-Atthalin er en lagringsværdig vin, der blev udgivet i september 2022. Vinen kommer fra en ung og lille ejendom på 5 hektar, der drives økologisk af to dygtige vinbønder. Efter en let iltning viser vinen allerede stor potentiale.

449 kr

Andre kiggede også på

Savigny les Beaune, Les Grandes Picotins, Vieilles Vignes 2021

Savigny Les Beaune 1.Cru bourgogne 2016

2016 Savigny Les Beaune 1.Cru Bourgogne Denne Premier Cru vin fra Savigny-les-Beaune er skabt af Vincent Sauvestre, som kombinerer druer fra de bedste Premier Cru marker. Vinen har en harmonisk smag med en frugtprofil af skovbær, mos og muld. Den levende syre og silkebløde tekstur gør vinen både frisk og blød.

Savigny-Les-Beaune, Vieilles Vignes 2022

Benoit Girardins Savigny-Les-Beaune Vielles Vignes er en dyb og seriøs hvid Bourgogne, hvor intense og indsmigrende aromaer af citrus, hvid fersken, hvide blomster, nødder, brioche og våde sten vælter op af glasset. I smagen viser den lag på lag af fru

Savigny les Beaune, Les Grandes Picotins, Vieilles Vignes 2020

Vinen har en indbydende rubinrød farve og viser dragende noter af hindbær, kirsebær, ribs og violer. I munden har den en medium fylde og fine diskrete tanniner, som med en rank syre skaber balance.