Domaine de Cambis- Caudomato AOC Saint - Chinian Rouge 2020

Domaine de Cambis - Caudomato Saint-Chinian 2020 Placering og KlimaDomaine de Cambis er beliggende i den prestigefyldte Saint-Chinian-appellation i Languedoc-Roussillon, et område kendt for sine fremragende vine og en særlig terroir.

162 kr

Andre kiggede også på

Paul Jaboulet Ainé – Crozes-Hermitage Rouge Domaine de Thalabert 2016 ØKO

Crozes Hermitage Rouge 2016 Paul Jaboulet Denne Crozes Hermitage Rouge fra Domaine de Thalabert er lavet af Syrah-druer fra ejendommen, som har været ejet af Paul Jaboulet Aîné siden 1834. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og giver en lav udbytte på 25-30 hl/ha. Druerne håndplukkes og transporteres forsigtigt for at undgå oxydering. Vinen gæres på temperaturregulerede ståltanke og modnes i et år på træfade efter malolaktisk gæring. Den har en mørkerød farve med duft af moreller, skovbær og lakrids. Smagen er kompleks med noter af vilde blommer, krydderier og tjære. Perfekt til lam, vildt eller oksekød med løg, hvidløg og svampe. PAUL JABOULET

Cambis - Rock de Carignane AOC Saint Chinian 2017

Cambis - Rock de Carignane AOC Saint-Chinian 2017 Cambis Rock de Carignane 2017 er en enestående vin, fremstillet på over 100 år gamle Carignan-vinstokke nogle af dem så gamle som 130 år hvilket giver vinen en sjælden dybde og intensitet, der reflektere

Domaine Pouderoux Cotes de Rousillion rouge Latour De Grés 2022

Flaskestørrelse: 0,75 Områdenavn: Maury Land: Frankrig Vintype: Rødvin Anbefales til: Til grillet kød eller hvidt kød, stegte grøntsager. Druer: Syrah, Mourvèdre Økologisk: Ja Vinhus: Domaine Pouderoux Elegant granatfarve med rubinreflekser, næse af kirse

Domaine de la Gayère Rasteau Le Clos d’Anaïs et Adrien 2018 Rouge

Domaine de la Gayère ligger i Cairanne, en landsby i det sydlige Frankrig kendt for sin vinproduktion. Christèle Plantevin, femte generation vinproducent, dyrker vin på over 30 år gamle stokke i jord med rød ler og småsten, hvilket skaber intense og rige vine. Denne vin består af 50% Grenache og 50% Mourvèdre med noter af rød og sort frugt samt garrigue. Den modnes i 12-15 måneder i betontanke og har en lang finish.