Domaine François Lumpp Givry 1er Cru 'Clos du Cras Long' 2018

Clos du Cras Long Premier Cru har en indbydende næse med aromaer af røde og sorte bær samt krydrede noter. Smagen er blød og aromatisk med elegante tanniner og en lang eftersmag. Domaine François Lumpp er et anerkendt vinhus i Givry-appellationen. François Lumpp startede som vinavler i 1977 og grundlagde sit eget domæne i 1991 på 8 hektar. Vinene er kendt for deres ensartede kvalitet og fine længde på ganen.

399 kr

Andre kiggede også på

Domaine Remi Jobard Monthelie 1er Cru 'Les Vignes-Rondes' 2018

Monthelie 1. Cru "Les Vignes Rondes" er en elegant rødvin fra en vinmark øst for landsbyen Monthelie, nær Volnay og Meursault. Undergrunden består af kalksten, rødt ler og mergel, hvilket giver vinen struktur og charme. Rémi Jobard høster økologisk dyrkede druer manuelt og gennemgår en streng selektering. Gæringen foregår køligt med druernes egne gærceller, først i udvendige gærtanke og derefter i kælderen på østrigske demi-muids (600 l., 25% nye) fra Stockinger. Vinen modnes i 18 måneder på træfade og aftappes uden filtrering. Vinen har en dyb, granatrød farve og en frugtig, elegant duft. Smagen er præget af finesse og harmoni mellem dybde, sprødhed og charme. Den udvikler komplekse toner af mørke bær og skovbund med tiden. Serveres ved 12-14 grader til grillet eller stegt and, lam, okse eller fuglevildt, gerne med vilde svampe, ribs eller tyttebær.

Santenay 1'er Cru Rouge Clos Rousseau 2021

Sorines Santenay Clos Rousseau står med en transparent rød farve og charmerende, intense aromaer af modne jordbær, kirsebær, blåbær, viol, skovbund, lakrids og et diskret chokoladetouch. I munden smyger frugten sig middelfyldigt og blødt over tungen, m

Domaine Morey-Coffinet Chassagne-Montrachet 1er Cru En Remilly 2019

Oplev essensen af Chassagne med Domaine Morey-Coffinet's hvidvine. Med en base af 1er Crus fra sydøstvendte bjergsider, byder disse vine på duftende aromaer, perfekt egetræsintegration og kraftfuld mineralitet. Ideelle til at nyde nu eller lagre i et årti. Domaine Morey-Coffinet, beliggende i Chassagne-Montrachet, strækker sig over 8,5 hektar. Vingården er resultatet af en fusion mellem Marc Morey og Fernand Coffinet. De fleste vinmarker er i Chassagne-Montrachet, med premier crus som la Romanée, Remilly og les Caillerets, samt parceller i Puligny-Montrachet og Bâtard-Montrachet. Vinstokkene dyrkes økologisk, og vinene lagres på egetræsfade, hvor op til 60% kan være nye afhængig af årgang og cuvée.

Clos De Vougeot Grand Cru Domaine Méo-Camuzet 2021

Clos De Vougeot Grand Cru Domaine Méo-Camuzet 2021 Domaine Méo-Camuzet er en af Bourgognes mest berømte producenter, grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet af Etienne Camuzet. Ejendommen råder over 2,9 ha på den prestigefyldte Grand Cru-mark Clos de Vougeot. Efter Etienne Camuzets død arvede hans datter, Maria Noirot, vinmarkerne, som senere blev testamenteret til Jean Méo i 1959. Jean Méo ansatte den legendariske vinmager Henri Jayer, der indførte høje standarder for vinproduktionen, herunder reduceret udbytte og temperaturreguleret gæring. Fra 1985 begyndte Domaine Méo-Camuzet at sælge vinene direkte fra ejendommen. Siden 1989 har Jean-Nicolas Méo, Jean Méos søn, ledet domainet og fastholdt de ambitiøse mål, hvilket har sikret domainets position blandt de mest respekterede i Bourgogne.