Domaine Remi Jobard Monthelie 1er Cru 'Les Vignes-Rondes' 2018

Monthelie 1. Cru "Les Vignes Rondes" er en elegant rødvin fra en vinmark øst for landsbyen Monthelie, nær Volnay og Meursault. Undergrunden består af kalksten, rødt ler og mergel, hvilket giver vinen struktur og charme. Rémi Jobard høster økologisk dyrkede druer manuelt og gennemgår en streng selektering. Gæringen foregår køligt med druernes egne gærceller, først i udvendige gærtanke og derefter i kælderen på østrigske demi-muids (600 l. , 25% nye) fra Stockinger. Vinen modnes i 18 måneder på træfade og aftappes uden filtrering. Vinen har en dyb, granatrød farve og en frugtig, elegant duft. Smagen er præget af finesse og harmoni mellem dybde, sprødhed og charme. Den udvikler komplekse toner af mørke bær og skovbund med tiden. Serveres ved 12-14 grader til grillet eller stegt and, lam, okse eller fuglevildt, gerne med vilde svampe, ribs eller tyttebær.

599 kr

Andre kiggede også på

Gevrey Chambertin 1er Cru Les Champeaux 2021

Tortochots Gevrey Chambertin Champeaux er en givende og stenet udgave af en Gevrey Chambertin. Vinen åbner med charmerende aromaer af knuste ribs, jordbær, skovbund, lakrids og våde sten. I smagen er det en overdådig og rank Gevrey med givende

Pouilly-Fuissé 1er Cru, Les Vignes Blanches 2021

Girouxs Pouilly-Fuissé, Les Vignes Blanches er en seriøs hvid Bourgogne, der på trods af sin status som Premier Cru kan fremskaffes til en særdeles fornuftig pris. Her oser indsmigrende og givende aromaer af citrus, hvide ferskner, honningmelon

Pommard, 1er Cru Les Epenots 2022

Vosne-Romanée 1. Cru Les Chaumes Domaine Méo-Camuzet 2021

Vosne-Romanée 1. Cru Les Chaumes Domaine Méo-Camuzet 2021 Domaine Méo-Camuzet er en af de mest berømte producenter i Bourgogne, grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet af Etienne Camuzet. Ejendommen består af berømte parceller, herunder nogle af de bedste på Grand Cru-marken Clos de Vougeot. Efter Etienne Camuzets død arvede hans datter Maria Noirot vinmarkerne. Da hun døde barnløs i 1959, testamenterede hun ejendommen til Jean Méo, som fastholdt ansættelsen af dygtige markarbejdere og vinbønder, herunder den legendariske vinmager Henri Jayer. Jayer fokuserede på at reducere udbyttet, anvende kold-macerering og undgå pumper og filtrering for at bevare vinens typicitet. I 1985 begyndte Domaine Méo-Camuzet at sælge vinene direkte fra ejendommen. Jean Méo overtog ansvaret for markerne i 1988.