Gagliole Rubiolo Chianti Classico 2019

Rubiolo fra Gagliole er en 100% Sangiovese fra 2019, ideel til Bistecca alla Fiorentina, kalveskank, lam eller ungt vildsvin. Vinmarkerne ligger i 450-480 meters højde med syd- og sydvestlig orientering. Jorden består af muldjord og toscansk sten. Druerne håndplukkes nøje. Gæringen sker under temperaturkontrol med en iblødsætning på 15-18 dage. Vinen modnes 50% på franske egetræsfade og 50% i cementtanke, efterfulgt af 3 måneder på flaske. Smagsnoter: Mørk rubinrød farve med granatreflekser. Aroma af hindbær, mørke kirsebær, solbær, cedertræ, laurbærblad, sort peber og eukalyptus. Tør, medium fyldig med medium syre, medium alkohol og modne tanniner. Smag af mørke kirsebær, hindbær, sort peber, cedertræ og ungt læder. Ren og delikat eftersmag.

129 kr

Andre kiggede også på

Gagliole Chianti Classico Riserva DOCG 2019

Dyb rubinrød farve med granatnuancer. Intense aromaer af viol, kirsebær og røde bær, kombineret med krydrede noter. Vinen er harmonisk, rig og kompleks, kvaliteter som kun gamle Sangiovese-vinstokke kan producere. Region: Toscana Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri er nogle af verdens mest berømte vine og værdsat af samlere. De kommer alle fra Toscana.

Rubiolo Chianti Classico 2021

Rubiolo står smuk rubinrød i glasset, og frugtprofilen er in-your-face. Dragende noter af røde kirsebær, moreller, violer, vilde roser og ristede mandler danser op af glasset og suppleres af de klassiske Sangiovese-noter som tørrede urter og balsamico.

Gagliole Chianti Classico Riserva 3 liter 2018

Gaglioles Chianti Classico Riserva 2018 har en intens rubinrød farve med smuk violet kant. 2018 var kærkomment efter den svære årgang i 2017. Trods varmen lykkedes det Gagliole at fremelske en meget saftig og charmerende Riserva.   Klassisk Sangiovese-

Gagliole Rubiolo Chianti Classico 2019

Rubiolo fra Gagliole er en 100% Sangiovese fra 2019, ideel til Bistecca alla Fiorentina, kalveskank, lam eller ungt vildsvin. Vinmarkerne ligger i 450-480 meters højde med syd- og sydvestlig orientering. Jorden består af muldjord og toscansk sten. Druerne håndplukkes nøje. Gæringen sker under temperaturkontrol med en iblødsætning på 15-18 dage. Vinen modnes 50% på franske egetræsfade og 50% i cementtanke, efterfulgt af 3 måneder på flaske. Smagsnoter: Mørk rubinrød farve med granatreflekser. Aroma af hindbær, mørke kirsebær, solbær, cedertræ, laurbærblad, sort peber og eukalyptus. Tør, medium fyldig med medium syre, medium alkohol og modne tanniner. Smag af mørke kirsebær, hindbær, sort peber, cedertræ og ungt læder. Ren og delikat eftersmag.