Gagliole Valletta Toscana IGT 2018

BESKRIVELSE Gagliole Valletta Toscana IGT 2018 Denne meget potente, Super Toscaner er lavet af Merlot og Sangiovese. Vinen er en intens rubinrød farve og er kendetegnet ved et komplekst og spændende udvalg af aromaer: moden sort frugt, lakrids, krydderier og tobaksblad. På ganen er den silkeagtig og omsluttende med en fin densitet og vedholdenhed. Finishen viser noter af moden sort frugt, lakrids, kaffe og mørk chokolade. Den skal serveres ved en temperatur på 18 °C. Bedste modenhed til at drikke: op til 6-8 år efter udgivelsen. Vintage bedømmelser:  James Suckling 92 points Falstaff 92 points Dette er smagen af italien. .   !! REGIONNAVN TOSCANA Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri er nogle af verdens mest berømte vine og er forgudet af samlere, og de kommer alle fra den smukke region Toscana.

209 kr

Andre kiggede også på

Gagliole Colli della Toscana Centrale IGT 2018

BESKRIVELSE Denne rødvin indeholder Sangiovese og Cabernet Sauvignon druer. Efter presning blev det lagret i 16 måneder i barriques af fransk egetræ. Derefter blev vinen aftappet og raffineret i yderligere 6 måneder, før den blev markedsført. Gagliole er velstruktureret og afbalanceret med tætte, søde tanniner. Den skal serveres ved en temperatur på 15-17 °C. Bedste modenhed til at drikke: op til 6-8 år efter udgivelsen.   Vinen egner sig til om end meget kraftige kød retter krydret pasta, pizza og kalve, såvel som oksekød og gerne simre retter som Osso Bucco o. lign. . Vintage bedømmelser: James Suckling 95 points   REGIONNAVN TOSCANA Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri er nogle af verdens mest berømte vine og er forgudet af samlere, og de kommer alle fra den smukke region Toscana.

Gagliole Il Bianco Toscana IGT 2020

BESKRIVELSE Denne vin er fremstillet af druerne Procanico, Malvasia og Chardonnay. Vinificeringen fandt sted i barriques af fransk egetræ. Denne vin viser frugtige aromaer af stor intensitet og finhed. Den skal serveres ved en temperatur på 10-12 °C.   til alle former for skaldyr, fisk samt lyse kødretter og Fjerkræ.

Gagliole Valletta Toscana IGT 2018

BESKRIVELSE Gagliole Valletta Toscana IGT 2018 Denne meget potente, Super Toscaner er lavet af Merlot og Sangiovese. Vinen er en intens rubinrød farve og er kendetegnet ved et komplekst og spændende udvalg af aromaer: moden sort frugt, lakrids, krydderier og tobaksblad. På ganen er den silkeagtig og omsluttende med en fin densitet og vedholdenhed. Finishen viser noter af moden sort frugt, lakrids, kaffe og mørk chokolade. Den skal serveres ved en temperatur på 18 °C. Bedste modenhed til at drikke: op til 6-8 år efter udgivelsen. Vintage bedømmelser:  James Suckling 92 points Falstaff 92 points Dette er smagen af italien..  !! REGIONNAVN TOSCANA Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri er nogle af verdens mest berømte vine og er forgudet af samlere, og de kommer alle fra den smukke region Toscana.