Gagliole Valletta Toscana IGT 2018

er en kraftfuld Super Toscaner lavet af Merlot og Sangiovese. Vinen har en intens rubinrød farve og komplekse aromaer af moden sort frugt, lakrids, krydderier og tobaksblad. Smagen er silkeagtig med god densitet og vedholdenhed, og afslutningen har noter af moden sort frugt, lakrids, kaffe og mørk chokolade. Serveres ved 18 °C og nydes bedst inden for 6-8 år efter udgivelsen. Vintage bedømmelser: James Suckling 92 points, Falstaff 92 points. Toscana er kendt for berømte vine som Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri.

209 kr

Andre kiggede også på

Gagliole Valletta Toscana IGT 2018

er en kraftfuld Super Toscaner lavet af Merlot og Sangiovese. Vinen har en intens rubinrød farve og komplekse aromaer af moden sort frugt, lakrids, krydderier og tobaksblad. Smagen er silkeagtig med god densitet og vedholdenhed, og afslutningen har noter af moden sort frugt, lakrids, kaffe og mørk chokolade. Serveres ved 18 °C og nydes bedst inden for 6-8 år efter udgivelsen. Vintage bedømmelser: James Suckling 92 points, Falstaff 92 points. Toscana er kendt for berømte vine som Chianti, Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Super Tuscans fra Bolgheri.

Gagliole Il Bianco Toscana IGT 2020

Denne vin er lavet af Procanico, Malvasia og Chardonnay druer. Den er vinificeret i franske egetræsfade og har intense, frugtige aromaer. Serveres ved 10-12 °C og passer godt til skaldyr, fisk, lyse kødretter og fjerkræ.

Gagliole Colli della Toscana Centrale IGT 2018

Denne rødvin er lavet af Sangiovese og Cabernet Sauvignon druer. Den er lagret i 16 måneder på franske egetræsfade og yderligere 6 måneder på flaske. Vinen er velstruktureret med søde tanniner. Serveres ved 15-17 °C og er bedst inden for 6-8 år. Passer til kraftige kødretter, krydret pasta, pizza, kalv og oksekød, samt simreretter som Osso Bucco. James Suckling har givet den 95 point. Regionen Toscana er kendt for berømte vine som Chianti og Brunello di Montalcino.